Τρόπος Ζωής

Drake: Πέταξε ένα εκατ. δολάρια σε στριπ κλαμπ

Πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια πέταξε στην κυριολεξία ο Καναδός ράπερ Drake σε πίστα στριπ κλαμπ. Μάλιστα, το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα μετά την εμφάνισή του Ντρέικ στη συναυλία του Τράβις Σκοτ, όπου οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 300 τραυματίστηκαν.

Ο Ντρέικ μία μέρα μετά τη συναυλία πήγε στο Χιούστον όπου πέρασε το βράδυ του σε στριπ κλαμπ. Εκεί άρχισε να χορεύει με τις ημίγυμνες κοπέλες του κλαμπ και στη συνέχεια πέταξε τα λεφτά σαν χαρτοπετσέτες πάνω στην πίστα.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Daily Mail φαίνονται οι χορεύτριες του κλαμπ να μετρούν χαρούμενες τα χρήματα, ενώ η πίστα είναι καλυμμένη από δολάρια.

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το κλαμπ, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και μετά τις αντιδράσεις έσπευσε να τα κατεβάσει. Πολλοί εξοργίστηκαν με τον ράπερ που δεν έδειξε ίχνος ευαισθησίας για τους 8 νεκρούς από τη συναυλία, στην οποία συμμετείχε. 

To άρθρο Drake: Πέταξε ένα εκατ. δολάρια σε στριπ κλαμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock