ΕνημέρωσηΟικονομία

Xiaomi 13T series: Φωτογραφική υπεροχή, design, αντοχή, διάρκεια και καλή τιμή σε ένα

Κάθε ανακοίνωση που αφορά σε ένα νέο smartphone ή σε μία ολοκαίνουργια tech συσκευή, κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον μας, ειδικότερα αν είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας.

Η αγορά των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, λοιπόν, μόλις έγινε πιο «πλούσια», μιας και η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας Xiaomi ανακοίνωσε τα δύο νέα της αριστουργήματα και συγκεκριμένα, τα smartphone της νέας σειράς Xiaomi 13T.

Μία ματιά στα χαρακτηριστικά των Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T είναι αρκετή για να αντιληφθεί κάποιος ότι πρόκειται για smartphone που υπερέχουν σε πολλά σημεία.

Πράγματι, με προηγμένες κάμερες που φέρουν την υπογραφή της Leica, με μεγάλη μπαταρία, με εύχρηστο και σύγχρονο σχεδιασμό, με ανθεκτικότητα, παρέχοντας τα απαραίτητα features για άνετες και απρόσκοπτες εμπειρίες θέασης και διασκέδασης και κυκλοφορόντας σε πολύ καλές τιμές, σε σχέση και με όλα όσα προσφέρουν, είναι σαφές ότι πρόκειται για smartphone που κερδίζουν εύκολα την προσοχή και τις εντυπώσεις.

Η συνεργασία με τη Leica

Βασικό στοιχείο που κάνει τα νέα smartphone της Xiaomi να ξεχωρίζουν ήδη, είναι η συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Leica, έναν «θρύλο» στον κόσμο της φωτογραφίας. Διότι στην εποχή της εικόνας, της δημιουργίας γρήγορου, ψηφιακού περιεχομένου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφουμε μέσα από τα κινητά μας τηλέφωνα, θέλουμε να καλύπτουν τις απαιτήσεις μας. Και το όνομα της Leica αποτελεί «εγγύηση».

Τόσο το Xiaomi 13T Pro, όσο και το Xiaomi 13T, λοιπόν, έρχονται με συστήματα καμερών Leica επαγγελματικού επιπέδου, ενώ φέρουν και ειδικά φωτογραφικά features, όπως τα δύο ιδιαίτερα στυλ φωτογραφίας Leica Authentic Look και το Leica Vibrant Look. Σε ό,τι αφορά στο Xiaomi 13T Pro συγκεκριμένα, υποστηρίζει την καταγραφή ultra-high resolution video, δίνοντας μάλιστα στους χρήστες και πολλές επιλογές, ώστε να διαμορφώσουν το περιεχόμενό τους, όπως το επιθυμούν και όσο καλύτερα μπορούν.

Αναβαθμισμένες εμπειρίες θέασης

Στα πλεονεκτήματα των νέων Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T περιλαμβάνεται η οθόνη τους. Με οθόνη 144Hz CrystalRes AMOLED display πρόκειται σίγουρα για smartphone που χαρίζουν αναβαθμισμένες εμπειρίες θέασης και gaming, γεμάτες ζωντανά χρώματα, οι οποίες όμως, δεν κουράζουν τα μάτια. Και τα δύο κινητά δε, είναι συμβατά με HDR10+ και έχουν μέγιστη φωτεινότητα πάνω από 2.600 nits.

Οι ισχυροί επεξεργαστές

Για ένα smartphone σήμερα ο επεξεργαστής μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα νέα, «έξυπνα» κινητά της σειράς Xiaomi 13T. Και τα δύο smartphone έρχονται με ισχυρούς επεξεργαστές και συγκεκριμένα, το Xiaomi 13T Pro με τον Mediatek Dimensity 9200+ processor και το Xiaomi 13T με τον Mediatek Dimensity 8200 Ultra processor.

Η ανθεκτικότητα που έχει και πιστοποίηση

Εκτός από ισχυρά σε τεχνολογικό επίπεδο, τα δύο νέα αυτά smartphone της Xiaomi είναι και ανθεκτικά και δη, σε νερό και σκόνη, κάτι που αποδεικνύεται από την πιστοποίηση IP68 που φέρουν.

Η μεγάλη μπαταρία που διαρκεί πολύ

Η μπαταρία βρίσκεται, επίσης, στη λίστα με τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων smartphone. Διότι έχουν μεγάλη μπαταρία 5000mAh και παράλληλα, χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτίσουν στο έπακρο. Συγκεκριμένα, το Xiaomi 13T Pro υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 120W και φορτίζει στο 100% σε 19 λεπτά, ενώ την ίδια ώρα το Xiaomi 13T υποστηρίζει φόρτιση 67W και «αγγίζει» το 100% σε 42 λεπτά.

Οι τιμές που ξεχωρίζουν

Στη λίστα με τα στοιχεία-«κλειδιά» που έχουν κάνει ήδη τα νέα smartphone της Xiaomi να ξεχωρίζουν, βρίσκονται -φυσικά- οι τιμές στις οποίες θα τα βρουν οι καταναλωτές. Στην πραγματικότητα, το θέμα της τιμής είναι ένα στοιχείο καθοριστικής σημασίας σε ό,τι αφορά στα εν λόγω κινητά, διότι σε σύγκριση με όσα προσφέρουν, η τιμή τους θεωρείται προσιτή. Να αναφέρουμε απλώς ότι μπορεί να βρει κάποιος το Xiaomi 13T (8/256GB) στα 699,90 ευρώ και το Xiaomi 13T Pro (12/512GB) στα 899,90 ευρώ*.

Alpine blue ή μαύρο; Όποια απόχρωση και αν κεντρίσει την προσοχή σας, ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός των Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro, σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις τιμές στις οποίες διατίθενται στην ελληνική αγορά, εξηγούν το γιατί θεωρούνται δύο σύγχρονα masterpieces στον «κόσμο» των smartphone.

*Early Bird Promo: Από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου με την αγορά του Xiaomi 13T ή του Xiaomi 13T μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Redmi Pad SE.

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια σειρά Xiaomi 13T στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistoregreece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock