Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της: «Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει»

Μετά από μήνες σιωπής η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έπεσε θύμα φρικαλέας επίθεσης με καυστικό υγρό-βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020 σπάει τη σιωπή της και με δήλωσή της ξεκαθαρίζει, ότι σκοπός της κατηγορουμένης που βρίσκεται προφυλακισμένη ήταν «να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιό της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο».

Η άτυχη κοπέλα που έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία αποκατάστασης, με αφορμή, όπως τονίζει, «ατυχείς δηλώσεις κάποιων, που θέλουν να παρουσιάσουν ή παρομοιάσουν ένα από τα ειδεχθέστερα και αποτρόπαια εγκλήματα ως “ρομάντζο τύπου Αρλεκιν” αναφέρει με όλη τη δύναμη της ψυχή της:

«Δυστυχώς, καλούμαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, παρόλο που η ψυχολογική και ιατρική μου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη αν απογοητεύω αυτή τη στιγμή τους γιατρούς που με παρακολουθούν, καθώς μου επισημαίνουν πάντα πόσο σημαντικό είναι να μην επιβαρύνω με αρνητικά συναισθήματα την υγεία και τα τραύματά μου, με τα οποία καθημερινά παλεύω. Δέχομαι όμως συνεχώς μηνύματα του κόσμου που εξοργίζονται με δηλώσεις της κατηγορουμένης μέσω του συνηγόρου της, τις οποίες κατά συνέπεια αναγκάζομαι και εγώ να παρακολουθήσω.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση