Επικαιρότητα

Σεπόλια: Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Εντατικές είναι οι έρευνες στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, ενώ αναμένεται η  έκδοση ενταλμάτων σύλληψης μετά και τη νέα κατάθεση του παιδιού.

Η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και εκπόρνευσης στα Σεπόλια, στη διάρκεια της νέας μαραθώνιας κατάθεσής της την περασμένη Τρίτη, αναγνώρισε σύμφωνα με πληροφορίες τρία νέα πρόσωπα. Την ίδια ώρα, χθες Τετάρτη τρεις ακόμα άνδρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη στην εφαρμογή Blindchat εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τις αστυνομίας, πρόκειται για τρεις άνδρες, 53, 33 και 48 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται «για ανθρώπους της διπλανής πόρτας ενώ ορισμένοι από αυτούς που επιδίωξαν να έρθουν σε επαφή με το παιδί είναι και οικογενειάρχες. Οι τρείς άνδρες συγκαταλέγονται στη λίστα των 213 υπόπτων που συνομίλησαν με το ηλεκτρονικό προφίλ της 12χρονης στην εφαρμογή ισχυρίστηκαν ότι δεν συναντήθηκαν με την ανήλική.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock