Κόσμος

Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία τον Φεβρουάριο προαναγγέλλει ο Ερντογάν

Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία τον Φεβρουάριο προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της συνολικής «επιχείρησης» ενίσχυσης των σχέσεων της Άγκυρας με τις χώρες του Κόλπου με ζητούμενο την προσέλκυση επενδύσεων εν μέσω της δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η τουρκική οικονομία.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη σχετικά με τις εμπορικές σχέσεις με την Σαουδική Αραβία και τo εμπάργκο στις εξαγωγές που «πνίγει» την τουρκική οικονομία, ο Ερντογάν ανέφερε πως το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος σε επίσκεψή του στη χώρα του Κόλπου τον Φεβρουάριο.

«Με αναμένει τον Φεβρουάριο. Έδωσε μία υπόσχεση και θα πραγματοποιήσω επίσκεψη στη Σουαδική Αραβία τον Φεβρουάριο» είπε ο Τούρκος πρόεδρος -χωρίς να αναφέρει ρητά το όνομα του πρίγκιπα διάδοχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock