ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιδότηση 100% για νέους ανέργους από τον ΟΑΕΔ – Ποιοι οι ωφελούμενοι

Μέχρι την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 ισχύει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων επιχειρήσεων για τις εναπομείνασες θέσεις του προγράμματος απόκτησης επτάμηνης εργασιακής εμπειρίας ανέργων 18 – 30 ετών, με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών, στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας (250 θέσεις) και Ηπείρου (150 θέσεις). 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, έχει ήδη καλυφθεί 75% από τις συνολικά 1.600 θέσεις, που προκηρύχτηκαν, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, ηλικίας 18-30 ετών, απόφοιτοι οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock