ΕνημέρωσηΠολιτική

Επικοινωνία Δένδια-Λαβρόφ: Υψηλή η αποτίμηση του ελληνορωσικού πολιτικού διαλόγου

Υψηλή είναι η αποτίμηση του ελληνορωσικού πολιτικού διαλόγου σε υψηλό και ανώτατο επίπεδο διαπίστωσαν κατά τη σημερινή τηλεφωνική τους συνομιλία οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Ρωσίας, Νίκος Δένδιας και Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΡωσίαςΗ επικοινωνία ήλθε εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Μόσχα στις 8 Δεκεμβρίου.

Στη συνομιλία συζητήθηκαν «επίκαιρα ζητήματα συνεργασίας σε ποικίλους τομείς», ενώ υπογραμμίστηκε η ανάγκη «έγκαιρης διοργάνωσης της 13ης συνεδρίας της Μικτής Διυπουργικής Ελληνο-Ρωσικής Επιτροπής για την οικονομική, βιομηχανική και τεχνική-επιστημονική συνεργασία και των συνεδριάσεων των ομάδων εργασίας της» με σκοπό την ανάπτυξη των κλαδικών συνεργασιών.

«Θετικά επισημάνθηκε η συμβολή της Ρωσίας ως αξιόπιστου, δοκιμασμένου στο χρόνο προμηθευτή ενεργειακών πηγών στην ελληνική αγορά» σημειώνει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock