Επικαιρότητα

ΕΠΙΚΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ στον Ant1 μεταξύ γιατρού και δημοσιογράφων: «Ντροπή σας! Είστε δολοφόνοι» – «Κλείστε τον» ΒΙΝΤΕΟ

«Όλη η εκπομπή σας είναι μία Εξόδιος Ακολουθία».

O κακός χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Ant1 «Πρωινοί Τύποι» όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα εμβόλια κατά του covid, ο Μοριακός Βιολόγος, Χειρούργος και Διδάκτωρ Ανοσολογίας, Δημήτριος Αντωνίου, που πολλάκις έχει μιλήσει ανοικτά για τις μεταλλάξεις που προκαλούν.

«Ο εμβολιασμένος είναι βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών», είχε πει σε πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι, το περασμένο καλοκαίρι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους «έγκριτους» μεγαλοδημοσιογράφους.

«Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό! Στην Αγγλία τα ποσοστά των εμβολιασμών ανέβηκαν στον ουρανό. Όσο πιο πολύ αυξάνονται τα εμβόλια, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι μεταλλάξεις και τα κρούσματα. Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνίου (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου ο κ. Αντωνίου, δεν πρόλαβε ούτε μία πρόταση να αρθρώσει για τα εμβόλια.

Από το 1ο κιόλας δευτερόλεπτο, ξέσπασε «μάχη» ανάμεσα σε αυτόν και το δημοσιογραφικό πάνελ του Ant1.

«Είμαι Αμερικανός πεζοναύτης σε περιοδεία στη Βαγδάτη, έτσι νιώθω μεταξύ σας με αυτά που ακούω. Θα με ανεχθείτε; Θα αντέξετε; Διότι εδώ μιλάτε για τον θάνατο κύριοι. Και βγάζετε γυμνούς πισινούς. Ντροπή σας. Για εκατόμβες νεκρών και βγάζετε τις γυμνές. Θα φέρνετε μπροστά μου ανθρώπους που έχουν τα αντίστοιχα πτυχία. Να σέβεστε τους νεκρούς! Όλη η εκπομπή σας είναι μία εξόδιος ακολουθία».

Μάλιστα η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο γιατρός αναφέρθηκε στον εμβολιαστή Μητροπολίτη Φθιώτιδας (που είχε μιλήσει προηγουμένως στον σταθμό υπέρ των εμβολίων):

«Βγάζετε τον ανεκδιήγητο Μητροπολίτη Φθιώτιδας…Είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας Α.Ε. Στην κονόμα.»

«Ντροπή! Δεν θα μιλάτε έτσι για τον σεβασμιώτατο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν θα συνεχίσουμε έτσι, με δική σας υπαιτιότητα», του απάντησαν οι δύο παρουσιαστές εν εξάλλω.

«Βρήκατε δικαιολογία να με κόψετε. Ντροπή σας! Είστε δολοφόνοι», ήταν τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να πει στον «αέρα» του ant1 ο κ. Αντωνίου πριν τον κόψουν:

«Ντροπή δική σας! Τελειώσαμε. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ», φώναξαν οι δημοσιογράφοι

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock