888 Επιμορφωτικό πρόγραμμα Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στη Γαλλία (εγκύκλιος) | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Επιμορφωτικό πρόγραμμα Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στη Γαλλία (εγκύκλιος)

Επιμορφωτικό πρόγραμμα Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στη Γαλλία (εγκύκλιος)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στη Γαλλία (ΕΝΑ), εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με εγκύκλιο του.

Η ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης αποτελεί προϋπόθεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης, η αύξηση των δυνατοτήτων της και η προσαρμογή των δομών και των διαδικασιών απαιτεί την εκπόνηση και υλοποίηση διοικητικών μεταρρυθμίσεων.

Στόχος των μεταρρυθμίσεων αυτών είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου δημόσιου τομέα, ο οποίος θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και θα διασφαλίζει τη δίκαιη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Στο επίκεντρο της προσπάθειας αυτής, εκπονήθηκε και υλοποιείται η «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», βασικός πυλώνας της οποίας είναι η ανάπτυξη και βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης. Για την υλοποίησή της αξιοποιείται η Γαλλική Τεχνική Βοήθεια, ώστε να μεταφερθούν καλές πρακτικές και επιτυχημένα παραδείγματα άλλων χωρών – μελών της Ε.Ε..

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στη Γαλλία (École Nationale d’ Administration – ENA), ανακοινώνει την πραγματοποίηση επιμόρφωσης, στο Παρίσι.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το σεμινάριο της 11-15 Ιουνίου 2018 είναι η 10η Μαΐου 2018 ενώ για τα δύο επόμενα η 10η Ιουνίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Expertise France (τηλ. 216-800.8779).

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 16.933 ανέργους. ΑΣΕΠ: 1.777 προσλήψεις σε δήμους, νοσοκομεία, βουλή, ΕΥΠ κ.α.

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 16.933 ανέργους. ΑΣΕΠ: 1.777 προσλήψεις σε δήμους, νοσοκομεία, βουλή, ΕΥΠ κ.α. (20-2) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *