888 Επιστολή της ΓΣΕΕ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΛ.ΑΣ. | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επιστολή της ΓΣΕΕ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΛ.ΑΣ.

Επιστολή της ΓΣΕΕ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΛ.ΑΣ.

Νέα επείγουσα επιστολή στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και στην υφυπουργό, Κατερίνα Παπακώστα, αλλά και στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Α. Ανδρικόπουλο, απέστειλε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Με την επιστολή, η Συνομοσπονδία ζητάει να υπάρξει η δέουσα μέριμνα «δεδομένου ότι οι καταστατικές διαδικασίες στη ΓΣΕΕ δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη νομιμότητα στα ζητήματα προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας σε ευρείας κλίμακας απειλές βιαιοπραγιών, οι οποίες εξακολουθούν να διατυπώνονται εκ νέου και για το Συνέδριο της 4ης Απριλίου».

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται: «Σας δηλώνουμε εκ νέου ότι αποτελεί υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τα παραπάνω ζητήματα και να ζητήσουμε τη δέουσα μέριμνα από τη δική σας πλευρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, δεδομένου ότι στις καταστατικές της διαδικασίες η ΓΣΕΕ θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, δεν μπορεί, όμως, να υποκαταστήσει τη νομιμότητα στα ζητήματα προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας σε ευρείας κλίμακας απειλές βιαιοπραγιών, οι οποίες εξακολουθούν να διατυπώνονται εκ νέου και για το συνέδριο της 4ης Απριλίου ή όποτε πραγματοποιηθεί».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟΥ – ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;; – ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Πραγματικά με …