888 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» 70 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» 70 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» 70 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Οι μάσκες (του κορωνοϊού) έπεσαν και οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ κατέληξαν σε έναν επώδυνο για τους ευρωπαϊκούς λαούς συμβιβασμό. Αν δεν ήταν η Ουγγαρία και η Ρουμανία να υψώσουν ανάστημα απέναντι στους δορυφόρους της Γερμανίας, δηλαδή Ολλανδία, Αυστρία, Δανία και Σουηδία τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα…Τα χρήματα είναι λιγότερα από αυτά που ζητούσαν τα κράτη-μέλη ως επιχορηγήσεις, φτάνοντας τελικά τα 370 δις. ευρώ αντί για 500 δις. ευρώ και το χειρότερο, θα δοθούν τα μισά με δάνεια και «μεταρρυθμίσεις» μνημονιακού τύπου. Δηλαδή ξανά λιτότητα, αύξηση της ανεργίας, περισσότερες αυτοκτονίες.  Φυσικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της Συνόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με τα… καλύτερα λόγια για το Ταμείο Ανάκαμψης.  «Η Ευρώπη έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να καταλήξει σε μια συμφωνία μετά από 4 ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων και μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων και συμβιβασμών», δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα λάβει συνολικό πακέτο πάνω από 70 δισ. ευρώ, τα οποία «θα διαχειριστούμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».  Για να το… μαλακώσει κάπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «για την επόμενη 3ετία, πέραν των πόρων που έχουμε από το Πολυετές έχουμε ένα σημαντικότατο πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο, που θα χρηματοδοτήσει επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις».  Αυτές οι «μεταρρυθμίσεις» είναι που θα πληρώσεις με αίμα για ακόμα μία φορά ο ελληνικός λαός.

 

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

Πιο ΚΟΠΑΝΟΣ πεθαίνεις. ΜΟΣΙΑΛΟΣ: Φοράμε τη μάσκα όπως τα… εσώρουχα

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο Μόσιαλος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *