Επικαιρότητα

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για ληστείες στην περιοχή των Αχαρνών

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., με στόχο την εξάρθρωση συμμορίας ανήλικων, που πραγματοποιούσε ληστείες στην περιοχή των Αχαρνών.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν δύο βασικά μέλη της συμμορίας, ένας 14χρονος και 13χρονος, για ληστείες και κλοπές, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικών ταυτοτήτων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται επιπλέον 9 μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και τελικά ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, συνήθως στο ίδιο σημείο κάθε φορά, και με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.

Κατά την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε ότι η δράση της συμμορίας χρονολογείται τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock