Επιχείρηση «Ελευθερία»: Τα αισιόδοξα στοιχεία της V-Day και τα επόμενα βήματα

Αισιοδοξία, με βάση τα μετρήσιμα αποτελέσματα, δίνει η έκβαση της πρώτης φάσης της επιχείρησης «Ελευθερία», η αυλαία της οποίας άνοιξε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών, για τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας, τα στάδια της διαδικασίας των πρώτων εμβολιασμών στην χώρα μας, βρίσκονταν στο κυβερνητικό μικροσκόπιο.

Μέσω της επιτόπιας αυτοψίας αλλά και της εικόνας που μεταδίδονταν σε πραγματικό χρόνο στο «war room» που έχει δημιουργηθεί για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, δημιουργήθηκε μια βάση δεδομένων, η οποία τις προσεχείς ημέρες και με την έναρξη των εμβολιασμών στην υπόλοιπη επικράτεια θα εμπλουτιστεί περαιτέρω.

Σε κάθε περίπτωση καταγράφηκε με ικανοποίηση η ανταπόκριση του μηχανισμού στα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα, τόσο στο στάδιο του εφοδιασμού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων με τις υπερπολύτιμες δόσεις, αλλά και στις φάσεις της παραλαβής, εσωτερικής απογραφής, αποθήκευσης και εν συνεχεία της αποσφράγισης για την χορήγηση στους λήπτες των εμβολίων.

Επιπλέον στην ελληνική «V-Day» φαίνεται πως υπήρξε και μια υπερστοίχιση της τελικής χρονομέτρησης στα τρία στάδια της αποτύπωσης του ιατρικού ιστορικού, της ιατρικής εξέτασης και του εμβολιασμού με τους χρόνους που είχαν προσδιοριστεί για τη δημιουργία των απαραίτητων φακέλων κατά την κατάρτιση και παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Εμβολιασμών.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση