ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιχειρηματικότητα 2.0 για την Ελλάδα 2.0: Το Αύριο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Tην Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 7η Ετήσια Οικονομική της Διάσκεψη της Ε.ΕΝ.Ε με θέμα «Επιχειρηματικότητα 2.0 για την Ελλάδα 2.0». Φιλοξενήθηκαν 40 ομιλητές και συμμετείχαν πλέον των 100 συνέδρων με φυσική παρουσία (βάσει των περιορισμών), ενώ 1100 και πλέον σύνεδροι συμμετείχαν στις εργασίες μέσω livestream. Την ειδική σελίδα με τα βίντεο της εκδήλωσης έχουν ήδη επισκεφθεί 7950 και πλέον χρήστες, ενώ σημαντικά σημεία της διάσκεψης συζητήσεις απασχολούν τόσο τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media.

Κεντρικό μήνυμα της διάσκεψης υπήρξε η ανάγκη αλλαγής κουλτούρας στην ελληνική επιχειρηματικότητα, με έμφαση σε νέα μοντέλα συνεργασίας και ανάπτυξης που θα συμβάλλουν στο «scale-up» των επιχειρήσεων και σε μία ταχύρρυθμη και βιώσιμη ανάπτυξη. Σε συνδυασμό με έξυπνα και γενναία κίνητρα η ελληνική επιχειρηματικότητα θα έχει τα επόμενα χρόνια μία ιστορική ευκαιρία για ανάπτυξη και παράλληλη αλλαγή του εθνικού παραγωγικού μοντέλου «bottom-up» με σύμμαχο το ανθρώπινο δυναμικό στο οποίο πρέπει να δοθούν στοχευμένα κίνητρα και ευκαιρίες για upskilling και reskilling.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock