ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!! ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΓΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ – Η ΥΠΟΠΤΗ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ” ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΝΙΟΥ


Ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης, εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα διαμπερές τραύμα στον κορμό, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα πιστόλι και ένα κουτί με χρήματα.

Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει ο αδερφός του την 21η Ιουνίου στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρόλο που βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ο νεκρός άνδρας ορίζει τον νόμιμο κληρονόμο του τον αδερφό του, ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός πως, όπως κατέθεσε ο τελευταίος στην αστυνομία, το τελευταίο διάστημα ο 53χρονος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση που διατηρούσαν μαζί, μεταβιβάζοντάς του το μερίδιό του έναντι 650.000 ευρώ.

Οι σχέσεις του με τον δολοφόνο της Καρολάιν

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα στοιχείο που εμπλέκει περισσότερο την υπόθεση και έρχεται την ώρα που πυκνώνουν τα στοιχεία που θέλουν να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

O «αυτόχειρας» Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε φιλική και προσωπική σχέση με τον δολοφόνο της Κάρολαιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν τόσο στενή φιλία που πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Σταύρος Δογιάκης είχε πέσει σε κατάθλιψη και έδειχνε σαν να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το γεγονός και εξετάζει την υπόθεση, έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν νέα δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις.

Εξάλλου, το “Μακελειό” αναφέρθηκε στη στενή σχέση των δύο ανδρών στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση