Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ερχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ: Ο N.Τραμπ στρατικοποιεί εκτάκτως την αστυνομία! Κύμα στρατιωτικά εκπαιδευμένων αριστερών…

Ερχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ: Ο N.Τραμπ στρατικοποιεί εκτάκτως την αστυνομία! Κύμα στρατιωτικά εκπαιδευμένων αριστερών…

Kάτι σοβαρό έρχεται στις ΗΠΑ καθώς ο Ν.Τραμπ στέλνει πλεονάζοντα στρατιωτικό εξοπλισμό στην αστυνομία και προμηθεύει τα τμήματα με τεθωρακισμένα, όπλα μεγάλου διαμετρήματος και εκτοξευτήρες χειροβομβίδων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο καταργούνται επίσημα οι περιορισμοί που είχε επιβάλει ο προκάτοχός του στη μεταφορά πλεονάζοντος εξοπλισμού από τις ένοπλες δυνάμεις στις αστυνομικές διευθύνσεις Πολιτειών και πόλεων.

«Το Εκτελεστικό Διάταγμα 13688 της 16ης Ιανουαρίου 2015 διά του παρόντος ανακαλείται», αναφέρει το κείμενο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς είχε προαναγγείλει νωρίτερα ότι ο Τραμπ θα υπέγραφε αυτό το διάταγμα, με το οποίο καταργούνται οι περιορισμοί που είχε θέσει ο Μπαράκ Ομπάμα στη μεταφορά τεθωρακισμένων οχημάτων, όπλων μεγάλων διαμετρημάτων, εκτοξευτήρων χειροβομβίδων και άλλου πλεονάζοντος οπλισμού σε αστυνομικά τμήματα.

Ο Ομπάμα είχε αποφασίσει να επιβάλλει περιορισμούς μετά την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων για να κατασταλούν οι διαδηλωτές στο Φέργκιουσον, στο Μιζούρι, μετά τον θάνατο του Μάικλ Μπράουν, ενός μαύρου έφηβου, από τα πυρά ενός αστυνομικού το 2014.

Η χρήση στρατιωτικού εξοπλισμού εναντίον των διαδηλωτών στο Φέργκιουσον ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ιδίως από οργανώσεις προάσπισης των αστικών και πολιτικών δικαιωμάτων, και τροφοδότησε τον έντονο διάλογο για τη στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας στις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα 1033 του υπουργείου Άμυνας για τη μεταφορά πλεονάζοντος εξοπλισμού στην αστυνομία τέθηκε σε εφαρμογή το 1990. Έκτοτε έχουν παραδοθεί σε διάφορες αστυνομικές διευθύνσεις όπλα και άλλα είδη συνολικής αξίας 5,4 δισεκ. δολαρίων και πλέον.

Σύμφωνα με τον Σέσιονς, το διάταγμα του Τραμπ στέλνει «ένα ισχυρό μήνυμα:

δεν θα επιτρέψουμε οι εγκληματικές δραστηριότητες, η βία και η αναρχία να γίνουν ο κανόνας» στις ΗΠΑ. Οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί είχαν φθάσει σε «υπερβολικό» επίπεδο, υποστήριξε ο Σέσιονς κάνοντας λόγο για «ανερμάτιστες» ανησυχίες που δεν μπορούν να υποσκελίζουν «τη δημόσια ασφάλεια». «Ο καλός εξοπλισμός σώζει ζωές», πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Συνεπώς, τι περιμένουν οι ΗΠΑ;

Η αναρχική ομάδα Antifa που πολεμά μαζί με τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ Κούρδους αντάρτες του PKK και τους Σύρους Κούρδους (YPG ) στη Συρία, μεταφέρεται σταδιακά σε αμερικανικό έδαφος έχοντας πρόθεση υλοποίησης τρομοκρατικών επιθέσεων , αναφέρει τουρκική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές των μυστικών υπηρεσιών.

Τα μέλη του Κόμματος των Εργατών του Κουρδιστάν (PKK) έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν χτυπήματα εναντίον των χορηγών τους στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, αποστέλλοντας την αναρχική ομάδα «Antifa», η οποία περιγράφεται ως «εγχώριοι τρομοκράτες», σύμφωνα και με το FBI μέσω επίσημων ενημερώσεων, ενώ το PKK και οι Σύροι Κούρδοι λαμβάνουν ειδική στρατιωτική εκπαίδευση σε καταυλισμούς PYD / PKK στη Συρία.

Προβλήματα στύσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Ερχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ: Κύμα στρατιωτικά εκπαιδευμένων αριστερών αναρχικών σε θέσεις μάχης – Ο N.Τραμπ στρατικοποιεί εκτάκτως την αστυνομία! - Εικόνα0

Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας χαρακτηρίζουν τον Antifa ως «τοπικούς τρομοκράτες» για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με έγγραφα και ενημερώσεις του FBI που έχει στην κατοχή του το περιοδικό Politico, μια αμερικανική εταιρεία δημοσιογραφίας, και το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας, περιγράφει τον Antifa ως «εγχώρια τρομοκρατική ομάδα».

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν προειδοποιήσει τους κρατικούς αξιωματούχους ενάντια στην απειλή του Antifa, την οποία το FBI και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θεωρούν, σε κοινή έκθεση πληροφοριών του 2016, ως υπεύθυνη μεταξύ άλλων, για επιθέσεις εναντίον της αστυνομίας , της κυβέρνησης αλλά και πολιτικών θεσμών.

Σύμφωνα με την έκθεση του Politico, ο Antifa δρα παράλληλα με το ΡΚΚ και τον YPG ενώ το αποκαλούμενο «Ελεύθερο Τάγμα» αποτελείται από μέλη του Antifa που είναι κυρίως δυτικής προέλευσης.

Οι άνδρες αυτοί πολεμούσαν μαζί με το PKK τους τζιχαντιστές στις πόλεις Ayn al-Arab (Kobani), Tal Abyada, Manbij και στην Raqqa.

Η Τουρκική Αστυνομική Ακαδημία επανειλημμένως προειδοποίησε για την απειλή της Antifa . Σε μια έκθεση του 2017 με τίτλο «Περιφερειακό Δίκτυο Τρομοκρατών του ΡΚΚ», η Τουρκική Αστυνομική Ακαδημία είχε προειδοποιήσει ενάντια στην πιθανή απειλή που αποτελούν οι αριστερές ομάδες που αγωνίζονται στη Συρία.

Ερχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ: Κύμα στρατιωτικά εκπαιδευμένων αριστερών αναρχικών σε θέσεις μάχης – Ο N.Τραμπ στρατικοποιεί εκτάκτως την αστυνομία! - Εικόνα1

Η έκθεση υπογράμμισε τον τεράστιο ρόλο που διαδραμάτισαν οι δυτικοί αναρχικοί κομμουνιστές στην τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ.

Προειδοποίησε επίσης για την απειλή που θέτουν οι αριστεριστές και αναρχικοί μαχητές που επιστρέφουν στις χώρες καταγωγής τους, όπου θα εξαπλώσουν την τρομοκρατική τους ιδεολογία.

Η έκθεση προειδοποίησε επίσης να μην υποτιμηθεί η απειλή που αντιπροσωπεύουν οι αριστερές ομάδες στις δυτικές δημοκρατίες, επισημαίνοντας ότι είναι «εξίσου επικίνδυνες όπως και άλλοι ξένες ριζοσπάστες μαχητές όπως ο ISIS και η Αλ Κάιντα».

Το PKK χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) είναι ο συριακός ομόλογος της ίδιας ομάδας .

Ερχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ: Κύμα στρατιωτικά εκπαιδευμένων αριστερών αναρχικών σε θέσεις μάχης – Ο N.Τραμπ στρατικοποιεί εκτάκτως την αστυνομία! - Εικόνα2

Οι Τούρκοι θα πει κάποιος…σίγουρα αναζητούν «πατήματα» για να κατηγορήσουν τους Κούρδους αριστερούς που θέλουν να φτιάξουν κράτος . Από την άλλη ένας πόλεμος όπως αυτός της Συρίας αποτελεί «πηγή πολλών μελλοντικών κακών»…την έκταση των οποίων δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακόμα.

Μετά τους ισλαμιστές τρομοκράτες ίσως η Ευρώπη και οι χώρες που την απαρτίζουν , σύμφωνα και με τους Τούρκους, να κινδυνεύουν από εκατοντάδες δυτικούς ακρο-αριστερούς οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στον αστικό πόλεμο, και σε σε χρήση όπλων αποτελώντας την «μαγιά» νέων οργανώσεων εντός της αμερικανικής και ευρωπαϊκής ηπείρου…

3 people were arrested & charged with various offenses during #Charlottesville clashes https://t.co/f3eJaJtOEf pic.twitter.com/kaVsb5UKvJ

— RT (@RT_com) August 13, 2017

More footage from the nazi militia patrol through the streets of #Charlottesville. #USA pic.twitter.com/RYN2spnrOY

— Ali Özkök (@A_Ozkok) August 12, 2017

USA: Governor declared a state of emergency because of violence at armed alt-right rally in #Charlottesville pic.twitter.com/1aGYAbzQfG

— Ali Özkök (@A_Ozkok) August 12, 2017

Ultra-nationalists attack blacks in #Charlottesville. #USA pic.twitter.com/19rPr0QnEs

— Ali Özkök (@A_Ozkok) August 12, 2017

pentapostagma.gr
Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Πηγή

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης

Ακάρ: «Οι Έλληνες καθυστερούν τις συνομιλίες στο ΝΑΤΟ, εξοπλίζουν τα νησιά και μας απειλούν…»!

Τα βέλη του στην Ελλάδα έστρεψε για ακόμη μία φορά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη