888 ΕΣΚΑΣΕ…ΔΗΜΟΣΙΑ…ΒΟΜΒΑ…!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης….μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη….!! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΣΚΑΣΕ…ΔΗΜΟΣΙΑ…ΒΟΜΒΑ…!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης….μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη….!!

ΕΣΚΑΣΕ…ΔΗΜΟΣΙΑ…ΒΟΜΒΑ…!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης….μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη….!!

ΕΣΚΑΣΕ…ΔΗΜΟΣΙΑ…ΒΟΜΒΑ…!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης….μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη….!! 

Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης. 

Δεν κάνουμε, δα, κάποια μεγάλη αποκάλυψη ούτε… ανακαλύπτουμε την Αμερική… Δεν φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας κάτι που ο υπουργός εργασίας είπε κατ’ ιδίαν και σε… στενό κύκλο π Κυκλαδίτης υπουργός. 

Αναπαράγουμε, απλώς, κάτι που ο ίδιος ομολόγησε μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη. 

«Η κρίση που βιώνει η ελληνική οικονομία και η Ευρώπη είναι πρωτοφανής και δεν έχει καμία σχέση με κρίσεις που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. 
Τι σημαίνει αυτό; 
Ο, τι η ελληνική οικονομία περνάει σε ύφεση, σημαίνει ότι θα μειωθούν τα εισοδήματα των Ελλήνων, λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να πω την πραγματικότητα , και τρίτον η ανεργία θ ανέβει», είπε ο Γιάννης Βρούτσης.

Θα μπορούσαμε να του πιστώσουμε … πρωτόγνωρη ειλικρίνεια – άλλοι το λένε κυνισμό, ή τονίζουν ότι «αυτά που λέει ο κ. Βρούτσης αναζητεί «προφάσεις εν αμαρτωλαίς προθέσεις». 

Από τη μια πλευρά έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη υγειονομική , κοινωνική κρίση που έχει ενσκήψει μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την οποία – όπως έχουμε γράψει χωρίς να μασάμε τα λόγια μας – η κυβέρνηση τη διαχειρίζεται καλά, ο πρωθυπουργός. 

Έχουμε προειδοποιήσει ωστόσο για ένα πολύ δύσκολο «μετά» στο πλαίσιο του οποίου, η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει μην η τεράστια υγειονομική κρίση μεταλλαχθεί σε ανθρωπιστική … 

Κι αν επαναπτωχοποιηθεί η κοινωνία η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα αήττητο χάος.

Κι αν η ανεργία και η ύφεση κυριαρχήσουν κάτι τέτοιο θα είναι αναπόφευκτο. 

Εκτός κι αν ο κ. Βρούτσης … προσφέρθηκε να κάνει εκείνον που θα… κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα. Κι αυτό η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να το αποφύγει. 

Η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές
Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος

πηγη


Δείτε επίσης

Ντόρα Μπακογιάννη: »Xρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία με την Τουρκία»

Αναλυτικά όσα είπε Ηβουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση την οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *