Εστίαση: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη – Παρουσιάζεται ο νέος πυλώνας στήριξης


Ο νέος πυλώνας στήριξης του κλάδου της εστίασης βρίσκεται στο επίκεντρο της εν εξελίξει σύσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και των υπουργών Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, του  Υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη, των Υφυπουργών στον Πρωθυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο και Άκη Σκέρτσο, και του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στην αιχμή των στοχευμένων παρεμβάσεων, για τις οποίες ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή, ότι θα ξεδιπλώνονται για την ενίσχυση του κλάδου, κατά πληροφορίες φαίνεται να βρίσκεται η επιδότηση κεφαλαίου κίνησης, προϋπολογισμού έως και 400 εκατομμύρια ευρώ.

Το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Ανάπτυξης, αποσκοπεί στη δημιουργία μιας χρηματοδοτικής γραμμής με την οποία θα συνδεθούν οι επαγγελματίες του κλάδου για να καλύψουν τις προμηθευτικές ανάγκες των επιχειρήσεων τους, όταν θα ανάψει το πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους.Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply