ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤ@ΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΩΝ – Η ΜΕΓΑΛΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΛΑ “ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ – ΠΑΡΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

Το ότι κάποιοι κλεφτοκοτάδες – “κλέφτες” των ΜΜΕ που θεωρούν ότι γίνονται μάγκες πάνω στην πλάτη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μόνο γέλιο μας προκαλεί.

Η μεγάλη “αποκάλυψη” των κατουρλήδων του Μαρινάκη και λοιπών κλεφτοκοτάδων για τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο μόνο γέλιο μας προκάλεσε παρά… δέος από την τεράστια δημοσιογραφική… επιτυχία.

Βλέπετε, το θέμα έχει αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τον περασμένο Ιούλιο όταν είχαμε σηκώσει μέχρι και drone για να αποδείξουμε τα γραφόμενά μας. Αλλά κάποιοι ξαφνικά ξεχνούν να αναφέρουν την πηγή των πληροφοριών νομίζοντας ότι θα το καρπωθούν και εμείς θα μείνουμε μουγγοί.

Λοιπόν, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επειδή είναι μεγαλόψυχο προσφέρουμε σήμερα όλο το υλικό του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας που είχαμε δημοσιεύσει το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι, ως… ευγενική προσφορά στις δημοσιογραφάρες του Μαρινάκη και όλων παρομοίων τους ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το σημερινό μας ρεπορτάζ για το θέμα:

1.300.000 ευρώ στοίχισε η βιλάρα αλά δυναστεία στον Τσίπρα, την οποία αγόρασε από Ιταλό μαφιόζο.

Δείτε την 160 τετραγωνικών έπαυλη από ψηλά:

Όλοι όσοι “αποκάλυψαν” το θέμα νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική;

Διαβάστε το ρεπορτάζ μας από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 20ης Ιουλίου 2020:

Αυτή την παραθαλάσσια βίλα, δίπλα από τον επιβλητικό Ναό του Θεού Ποσειδώνα, ποιος θα την πάρει; Οι κάτοικοι του Σουνίου, ισχυρίζονται ότι η έπαυλη αγοράστηκε από τον “φτωχό αριστερό” πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Έναντι 1.300.000 ευρώ!

Φαίνεται δηλαδή ότι το έπιασε καλά το νόημα ο κύριος Τσίπρας κι η Περιστέρα του, που γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια ακόμη και τους τύπους, για το προφίλ του πρώην προθυπουργού της Αριστεράς, του «προστάτη των φτωχών και αδυνάτων», του «λαϊκού παιδιού», που μάλλον δεν μπορεί να ζεί άλλο στο λιοπύρι του διαμερίσματος στη Κυψέλη και έστησε το νέο τσαρδί του, στη γειτονιά των πλουσίων, στη Ριβιέρα της Αττικής, στο Σούνιο, πάνω στα βράχια, μα πάνω στη θάλασσα όμως, δίπλα σε εφοπλιστές και βιομηχάνους. Αυτοί λένε εκεί οι ντόπιοι. Και οι κάτοικοι- συχνά- δεν λαθεύουν.

 

Τι καταγράψαμε στο ρεπορτάζ

Στις αρχές της Λεωφόρου Σουνίου, ο αργηγός του «ρόζ», του «μώβ» και του «πολύχρωμου» αριστερού μορφώματος που διεκδικεί να μας … ξανασώσει και να μας βγάλει από τη φτώχεια και την πείνα που μας καταδίκασε η «επάρατος δεξιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, απλώνει την κορμάρα του στον ήλιο να ξεκουραστεί σε μια τερατώδη βίλα που ανακαινίζεται συνεχώς και φυλασσόμενος από μια ντουζίνα αστυνομικούς που κουβαλούν και τα ψώνια της Περιστέρας απ’ το Σούπερ μάρκετ. «Ξεκουράζεται» απο τα τραπεζώματα με τον ανεκδιήγητο Μπαλαούρα και τους τραπεζίτες της «Τράπεζας Αττικής», στις βόλτες που κόβει στα νησιά, για να πείσει ότι κάνει αντιπολίτευση.

Δάνειο για αγορά ή νοίκι;

Τα τραπεζώματα του βγήκαν φαίνεται σε καλό και χτύπησε φθηνό δανειάκι για να φτιάξει τη βιλάρα που μόνο οι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν ίδιες στο σημείο;

Την αγόρασε και την επισκευάζει; Γιατι αν την ενοικίασε, δεν είναι δυνατόν να της αλλάζει κουφώματα με την οικογένεια του μέσα, κάποιος άλλος ιδιοκτήτης. Συνήθως οι ανακαινίσεις δεν γίνονται με τους ενοικιαστές μέσα, αλλά μήνες πρίν. Και μ’ ενοίκιο που για τη σεζόν πλησιάζει τις 300 – 400 χιλιάδες ευρώ. Αν τ’ αγόρασε, πόθεν έσχες; Που βρέθηκε τόσο χρήμα;

Επισκευές σε αρχαιολογικό χώρο;

Πάντως διάλεξε ωραία γειτονιά και αρχαιολογικώς ενδιαφέρουσα και τη στιγμή που τον Έλληνα τον δένουν χειροπόδαρα αν βάλει εκεί πέρα, δίπλα απο τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου έστω και ενα κεραμίδι, επειδή πολεοδομικώς απαγορεύεται ακόμη και ν’ αναπνεύσεις, στη λευκή βίλα του 1,5 εκ. ευρώ, με μια πρόχειρη εκτίμηση, τόσο φαρμάκι που κοστίζει το κάθε τετραγωνικό στην περιοχή, πως γίνονται σήμερα επεκτάσεις και μπαλκόνια πάνω στα βράχια, πάνω στην ακτή;  Και δεν τη διάλεξε τυχαία, απλώς, θα βαρέθηκε να «γίνεται  φόρτωμα» στον φίλο του επιχειρηματία Γιώτη, στη βίλα του οποίου «άραζε» για μέρες το καλοκαίρι, μέχρι τη στιγμή που ο φακός τον τσάκωσε στα πράσα, να κάνει τη μεγάλη ζωή και είπε να πάει σε κατάδική του, με κτήμα άνω των 960 τμ μέσα στα πεύκα, φραγμένο με ψηλό κτιστό φράκτη, η οποία βρίσκεται μόλις τρία τετράγωνα πιο πέρα, και είναι έτσι στημένη, που δεν φαίνεται ούτε απο τη λεωφόρο, ούτε από  κάτω, από τη θάλασσα. Τιμή τετραγωνικού: 8.125 ευρώ.

 

Πλούτος στη ζούλα

Έτσι ο «Ρομπέν» των φτωχών και καταπιεσμένων Ελλήνων, ζεί «στη ζούλα» χλιδάτη και άνετη ζωή, εις υγείαν των κορόϊδων που τον ψηφίζουν. Αλλά βλέπετε στην Ελλάδα, τα θαύματα διαρκούν μόνο τρείς μέρες. Την τέταρτη, ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο, ο φακός αποκαλύπτει πώς σκέφτεται και πως ζεί ο πρόεδρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θα μας έσωζε λέει απ’ τον Καπιταλισμό και πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Η ιστορία της βίλας

Ο Τσίπρας λοιπόν αγόρασε ή νοικιάζει βίλα στο Σούνιο αξίας άνω  των 1.300.000 χιλιάδες ευρώ, επί της Λεωφόρου Σουνίου, δίπλα από τα ενοικιαζόμενα green coast, με πρόσβαση στη θάλασσα. To εσωτερικό του σπιτιού- βίλα είναι άνω των 160 τ.μ, ανήκε σε συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κων.Δεμερτζή (30 Νοεμβρίου 1935 – 13 Απριλίου 1936) και χτίστηκε πριν από το 1920.  Το 1997 πουλήθηκε σε κάποιον Περόνε Ιταλό. Εδώ και δύο μήνες ο Τσίπρας πηγαινοέρχεται και κάνει επισκευές, με συνεργείο και εργάτες. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα πήγε και για μπάνιο με την οικογένεια.

Τα ερωτήματα

Κάποια ερωτήματα για τον πρώην πρωθυπουργό.

1)Το σπίτι νοικιάζεται και πόσο;

2) Το σπίτι αγοράστηκε και πόσο; Που βρέθηκαν τα χρήματα; Δάνειο και από που; Ποσό και εάν έχει δηλωθεί στον πόθεν έσχες του. Πάντως το υπάρχον δημοσιοποιηθέν δεν δικαιολογεί κατ’ ελάχιστον την αγορά. Ακόμα και το ενοίκιο.

 

 

3) Η τιμή του σπιτιού και η εξομάλυνση της αγοράς ή του ενοικίου, έχει κάποια σχέση οικονομικής συναλλαγής με τον εφοπλιστή Μαρτίνο, όπως και στο παρελθόν; Ναι ή όχι;

Αυτά προς το παρόν και θα έχουμε και συνέχεια, για τον “φουκαρά” πρώην πρωθυπουργό της Ελληνικής Αριστεράς

Πάρτε μάγκες, σας το προσφέρουμε στο πιάτο. Τζάμπα!!!!!

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση