Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κορυφαία επιλογή για Σπουδές το πεδίο της Ψυχολογίας


Παρακολούθησε τη διαδραστική διαδικτυακή παρουσίαση στις 30 Ιουνίου 2021 και μάθε περισσότερα για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Γιατί να ακολουθήσεις τον κλάδο της Ψυχολογίας, ποια η σωστή ακαδημαϊκή επιλογή και ποιες οι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης; Μία συζήτηση με την Δρα Μόνικα Σιακού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εκτός από αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η ψυχολογία αποτελεί και έναν δυναμικό αλλά και ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα σπουδών, ο οποίος διαρκώς εξελίσσεται, αποτελώντας πόλο έλξης για όλο και περισσότερους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ένας τομέας που, τόσο σε επίπεδο σπουδών όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια καταλαμβάνει ένα ευρύ πεδίο της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς εργασίας, χάρη στη σύνδεση αυτών των δύο τομέων και την άμεση σχέση τους με ένα μεγάλο φάσμα της κοινωνίας και των σύγχρονων, σημαντικών φαινομένων της.
Το πεδίο της ψυχολογίας προσελκύει όλο και περισσότερους φοιτητές, προσφέροντας πληθώρα επιλογών, όχι μόνο για τη συνέχιση των σπουδών και την εμβάθυνση της γνώσης τους, αλλά και για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση