Τρόπος Ζωής

Αγίου Βαλεντίνου: Chocolate SHOTS με γεύσεις ερωτικές

Τα Chocolate SHOTS ® υποδέχονται τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με ένα αφιέρωμα στις πιο χαρακτηριστικές φράσεις από ταινίες που ύμνησαν τον έρωτα.

Στις 14 Φεβρουαρίου ξαναζούμε τη συνάντηση του Harry με τη Sally, την εξομολόγηση του Forest στη Jenny, την πολιορκία του Daniel και του Mark στην Bridget και άλλα αξέχαστα στιγμιότυπα από τη ζωή κινηματογραφικών ζευγαριών, με τη συνοδεία αγαπημένων μουσικών κομματιών.

Στο κλίμα της ημέρας προσαρμόζεται και ο κατάλογος των Chocolate SHOTS®, με δύο γιορτινές προσθήκες: Στο “Angel Eyes”, τα cups της φημισμένης βελγικής σοκολάτας Callebaut απογειώνεται γευστικά χάρη στο συνδυασμό του λικέρ πορτοκαλιού και με πουρέ φυσικής φράουλας, ενώ το signature cocktail “Love Potion”, με βάση το ρούμι και το λικέρ λευκής σοκολάτας, πλημμυρίζει με ζαχαρένιες καρδούλες.

Η συνάντηση με τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας, του αλκοόλ και του έρωτα, θα συμβεί στο κατάστημα Chocolate SHOTS® στον πεζόδρομο της Ρόμβης (στον αριθμό 26) τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 από τις 8μμ. μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.

To άρθρο Αγίου Βαλεντίνου: Chocolate SHOTS με γεύσεις ερωτικές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock