Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: 42χρονος επί πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε για πέντε ολόκληρα χρόνια, από τον ίδιο της τον θείο της, που την κακοποιούσε σεξουαλικά αποκάλυψε μια ενήλικη πλέον κοπέλα στην Θεσσαλονίκη.

Δράστης της υπόθεσης φέρεται να είναι ένας 42χρονος σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Τονίζεται ότι είχε προηγηθεί καταγγελία της 22χρονης, σήμερα, φερόμενης παθούσας, σύμφωνα με την οποία κατά την περίοδο 2010-2015, όταν η ίδια ήταν ανήλικη (από τα 8 έως τα 13 έτη) ο 42χρονος – εξ αγχιστείας – θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ επανάληψη και χωρίς τη θέλησή της σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Από την ίδια έρευνα των αρχών προέκυψε – επιπλέον – ότι κατά το 2010 ο ίδιος παρακολουθούσε ενώπιον του 4χρονου γιου του και του 7χρονου ανιψιού του ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Κατά την προανάκριση δε, ερευνήθηκε καταγγελία της ετεροθαλούς αδελφής του για άσεμνες χειρονομίες και προτάσεις που έκανε σε βάρος της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, εναντίον του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρησης ανηλίκων και απειλής. Η δικογραφία διαβιβάζεται στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock