ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΦΚΑ: 17 νέες ψηφιακές υπηρεσίες μέσα στο 2021

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει κοινωνική πολιτική στην πράξη», προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας.

Παράλληλα, σημειώνει ότι, μέσα από τις συνολικά 52 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή ο φορέας, πραγματοποιούνται πάνω από 1,2 εκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές τον μήνα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα πολιτών και εργαζομένων.

Όπως επισημαίνει, «μόνο τους 12 μήνες του 2021, ο Οργανισμός “εγκαινίασε” 17 νέες ψηφιακές υπηρεσίες, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρούνται, αναζητώντας που πρέπει να απευθυνθούν, χωρίς να λαμβάνουν διαφορετικές απαντήσεις από υπηρεσία σε υπηρεσία, από υπάλληλο σε υπάλληλο και χωρίς να έχουν την υποχρέωση να επισκέπτονται τα υποκαταστήματα, για να καταθέσουν μια σειρά δικαιολογητικών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock