888 Εύκολα τιπς για να σώσετε χώρο μέσα στο σπίτι (video) | Kontasas
Αρχική / TIPS / Εύκολα τιπς για να σώσετε χώρο μέσα στο σπίτι (video)

Εύκολα τιπς για να σώσετε χώρο μέσα στο σπίτι (video)

Ο χώρος είναι μεγάλη υπόθεση μέσα σε ένα σπίτι και ευτυχώς υπάρχουν πολλά τιπς για εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο για τα πράγματά σας.

Στο βίντεο που επιλέξαμε σήμερα θα δείτε το σπίτι μιας οικογένειας στην Αμερική που ενώ δεν είναι αρκετά μεγάλο έχει όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Παιδικό δωμάτιο Αν το παιδικό δωμάτιο είναι σχετικά μικρό, βάλτε το κρεβάτι ψηλά και κάτω από αυτό φτιάξτε μια περιοχή για παιχνίδι. Αν δεν χωράει να μπει γραφείο ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, τοποθετήστε μια μεγάλη ξύλινη πλάκα στον τοίχο που θα είναι ρυθμισμένη να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει κάθε φορά που το παιδάκι σας θα θέλει να διαβάσει ή να ζωγραφίσει.

Κουζίνα Η κουζίνα είναι ένας χώρος που συνήθως είναι από τους πιο ακατάστατους και γεμάτους. Όμως επίσης είναι ένας χώρος που μπορεί εύκολα να οργανωθεί. Ένας πάγκος γεμάτος με συρτάρια και ντουλάπια είναι η τέλεια λύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπέζι. Βγάλτε λοιπόν το τραπέζι και προσθέστε έναν πάγκο που θα σας βολέψει περισσότερο και θα έχει άπλετο αποθηκευτικό χώρο από κάτω για όλα σας τα πράγματα.

Έξτρα τιπ Αν κάποια δωμάτια στο σπίτι σας είναι πολύ μικρά τότε κάντε το  εξής κολπάκι. ‘Μεγαλώστε’ τα βάζοντας πράγματα έξω από αυτά. Για παράδειγμα αν το μπάνιο σας είναι πολύ μικρό, προσθέστε απ’έξω μια ντουλάπα και βάλτε εκεί τις πετσέτες και τα απορρυπαντικά σας. Φροντίστε να μην παραφορτώνετε τα δωμάτια αλλά με έξυπνα έπιπλα να εξοικονομείτε χώρο από κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερα τιπς στο παρακάτω βίντεο!

τιπς, αποθήκευση, διακόσμηση, σπίτι

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

5 Κλασικά Βιβλία που Διαβάζονται Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Σας πιάνει καμιά φορά να διαβάσετε κάποιο κλασικό βιβλίο λογοτεχνίας και μετά σκέφτεστε ότι θα …