888 Ζάεφ και Ντιμιτρόφ σε δεξίωση για την 25η Μαρτίου στα Σκόπια | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζάεφ και Ντιμιτρόφ σε δεξίωση για την 25η Μαρτίου στα Σκόπια

Ζάεφ και Ντιμιτρόφ σε δεξίωση για την 25η Μαρτίου στα Σκόπια

Στη δεξίωση που παρέθεσε σήμερα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Δημήτρης Γιαννακάκης, παρέστησαν ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και αρκετοί ακόμη υπουργοί της χώρας.

Στη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σκοπίων, παρέστη επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας όπου συμμετέχει, ως συμπροεδρεύων, στην δεύτερη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Οι κ.κ. Ζάεφ και Μπόλαρης είχαν σύντομη συνομιλία, στη διάρκεια της δεξίωσης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Στη δεξίωση του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας παρέστησαν ακόμη πρέσβεις ξένων χωρών στα Σκόπια, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΝΗΣΙΩΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΝΤΡΟΜΟΣ ο Μητσοτάκης: Καλεί ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ στο Μαξίμου τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Αν ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ καλώς, αλλιώς στα χνάρια του Τσίπρα. Δλδ … δρόμοοοοο

Τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο …