Τρόπος Ζωής

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Δεν φοβάμαι τις ερωτήσεις για Λιγνάδη και Φιλιππίδη

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σχολιάζοντας τη μισαλλοδοξία που γέννησε το #metoo, τον εκφοβισμό που δέχτηκε αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου και ενός ακόμη παιδιού.

«Δεν υπάρχει ευτυχία, υπάρχει μόνο ζωή και η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι να αγαπάς το στρόβιλο. Κάποιοι πριν από μας πέρασαν πολύ πιο δύσκολα και τα κατάφεραν. Έτσι θα τα καταφέρουμε κι εμείς», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δίνοντας τον δικό του ορισμό για την ευτυχία.

«Καταφέρνω σιγά-σιγά να με απασχολούν όλο και λιγότερα τα σχόλια. Όταν απευθύνεσαι στον κόσμο δεν είναι δυνατόν να μη σε ενδιαφέρει τι λέει», ανέφερε για τη γνώμη του κόσμου.

«Το δικό μου σύμπαν είναι έτσι διαμορφωμένο που δεν υπάρχει παράγωγος που θα μου έλεγε να πάρω σε έργο παίκτη από ριάλιτι. Δε χρειάζεται στην εικόνα και στον τρόπο που υπάρχουμε προς τα έξω να είμαστε όπως στο σπίτι μας. Δεν με νοιάζει να δω στα social media το φαγητό κανενός από τους ανθρώπους που θαυμάζω», τόνισε εκφράζοντας την άποψη του για τα παιχνίδια ριάλιτι.

Για την αγάπη και την οικογένεια

«Δεν σημαίνει ότι όσους ανθρώπους έχουμε αγαπήσει πριν τα 50 μας δεν τους έχουμε αγαπήσει, αλλά μαθαίνει κάνεις να αγαπάει πληρέστερα. Παίζει ρολό η στιγμή και ο άνθρωπος, αλλά και το πως αυτή η σχέση σε μαλακώνει, σε καθαρίζει, σε βοηθάει να ενηλικιωθείς ακόμη καλύτερα», σημείωσε ο κ. Μαρκουλάκης σχολιάζοντας την πραγματική και ουσιαστική αγάπη.

Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, ο ηθοποιός δήλωσε πως «για μένα φυσιολογικές είναι οι οικογένειες που φτιάχνω… είναι σημαντικές οι σχέσεις αίματος, αλλά οι γονείς που υιοθετούν παιδιά δεν είναι γονείς; Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη και ευτυχώς ζούμε πλέον σε μια κοινωνία που υπάρχουν όλων των ειδών οι οικογένειες».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «οικογένειά μου είναι αυτή που ζω μαζί της αυτή τη στιγμή! Και έχουμε μαζί μας και το γιο μου, Γιώργο. Όταν υπάρχουν στην οικογένεια πολλά παιδιά, διαφορετικών ηλικιών, χρειάζεται να είναι κάνεις πολύ έτοιμος, δοτικός και ανοιχτός».

Για το #metoo

«Μετά τις αποκαλύψεις του #metoo με εντυπωσίασε η ισχύς και η δυναμική της μισαλλοδοξίας. Έπρεπε να σωπάσουν όσοι δε συμφωνούν ακριβώς με όσα λεμέ. Αυτή η μισαλλοδοξία με θύμωσε και μου δημιούργησε στιγμιαία μια απαξίωση για το θέατρο και εμάς τους ηθοποιούς», δήλωσε κατηγορηματικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Δεν μπορείς να ασχολείσαι με την κακοποίηση και ταυτόχρονα να κακοποιείς δημοσίως άλλους ανθρώπους για την έκφραση της γνώμης τους. Δεν μπορείς να παίρνεις τηλεφωνά να κοπούν άνθρωποι από δουλείες γιατί είπε τη γνώμη του με την οποία εσύ διαφωνείς. Υπάρχει πολύς κόσμος που εκφοβίστηκε, μεταξύ των οποίων εκφοβίστηκα και εγώ…», τόνισε για τον διχασμό και τις διαμάχες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Για την προσωπική του ζωή

«Ένας γάμος είναι σαν τον ανασχηματισμό… δεν ανακοινώνεται! Πρώτα γίνεται και μετά ανακοινώνεται. Έτσι κι αλλιώς ζω σαν παντρεμένος», είπε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να βιώσει ξανά τη χαρά της πατρότητας «έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναικά που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα».

Για Λιγνάδη και Φιλιππίδη

«Δε φοβάμαι να ερωτηθώ για το Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά όχι για να δημιουργηθούν τηλεοπτικοί τίτλοι. Εάν σκεφτόμουν να επισκεφτώ ιδιωτικά έναν άνθρωπο στη φυλακή, δεν θα δίσταζα στη συμπεριφορά μου από τη γνώμη που έχει οποιοσδήποτε γι’ αυτό», δήλωσε για τους συναδέλφους του.

«Δε διαμορφώνεις τον τρόπο που ζεις και σκέφτεσαι από το τι γνώμη θα έχουν άγνωστοι προς εσένα άνθρωποι για εσένα», δήλωσε ο κ. Μαρκουλάκης τονίζοντας πως δεν στηρίζεται στη γνώμη και άποψη ανθρώπων που δεν γνωρίζει.

To άρθρο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Δεν φοβάμαι τις ερωτήσεις για Λιγνάδη και Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock