Τρόπος Ζωής

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

ΖΩΔΙΑ: Τι κέφια θα έχει αυτός ο μήνας; Θα είναι εύκολος ή δύσκολος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ο νέος μήνας σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτική όταν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις εμπόδια με ψυχραιμία. Οι αστρικές θέσεις ωστόσο προμηνύουν καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά. Θα υπάρξουν καλές σχέσεις με συνεργάτες και τη διοίκηση κι αυτό βοηθά στην επίτευξη των στόχων σου.

Οι επαγγελματικές σου ικανότητες μπορούν να ενισχυθούν μέσω καλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ωστόσο αν και εργάζεσαι σκληρά τα εισοδήματα δεν είναι αρκετά και ίσως χρειαστεί να εξαρτηθείς από τις αποταμιεύσεις σου. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου δεν είναι ιδανικό και θα πρέπει να μην εμπλέξεις οικονομικά θέματα ανάμεσά σας.

Κάποιοι συμβιβασμοί κρίνονται απαραίτητοι προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, αρκετά είναι τα διλήμματα σχετικά με τις νέες σου επιλογές ή τα νέα ξεκινήματα. Η βοήθεια και οι απόψεις αγαπημένων προσώπων θα σε βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο μήνας ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να συνεχίζει να στήνει τα εμπόδιά του και να προκαλεί τις καθυστερήσεις του, για αυτό και θα πρέπει να είσαι οπλισμένη με υπομονή. Η νέα Σελήνη στις 6/10 αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και δημιουργεί ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σου, δίνοντας όμως και τις ευκαιρίες ανάδειξης.

Όταν η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό σου τομέα. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείς να κλείσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να κάνεις σημαντικές επαφές που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σχέδιά σου. Ενώ ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα και ανανεωτικά για το συναισθηματικό σου τομέα όσο περνούν οι μέρες οι εντάσεις εντείνονται.

Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και να μην ξεσπάς με το παραμικρό στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καινούρια καθοριστικά ξεκινήματα. Καθόλη τη διάρκεια του μήνα μην αμελείς τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως ήρθε ο καιρός να αφήσεις πίσω σου πιέσεις, άγχη και κακή διάθεση. Να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία σου βέβαια χρειάζεται προσοχή καθώς ο κυβερνήτης σου, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του. Παρόλα αυτά εσύ δεν χάνεις την αισιοδοξία σου.

Ένα επιχειρηματικό σχέδιό σου αρχίζει να αποδίδει και παρά τα εμπόδια που σημειώθηκαν στην αρχή τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Πολλά σχέδιά σου φαίνεται να επανέρχονται στο τραπέζι κι αυτή τη φορά με καλύτερες συνθήκες και προοπτικές. Προσεκτική ωστόσο θα πρέπει να είσαι με τη διαχείριση των οικονομικών σου.

Ο μήνας είναι γεμάτος πάθος και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού δεν σε αφήνει να βαρεθείς λεπτό. Διεκδίκησε τη σταθερότητα που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφο σου ανταποδίδοντας αυτά που λαμβάνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο καλύπτοντας απόλυτα τον εγωισμό ή τα απωθημένα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr.

To άρθρο Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock