ΕνημέρωσηΠολιτική

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να δώσει τη μάχη για το πέμπτο κύμα, πρέπει να φύγει

«Δεν ζητάς από έναν ένοχο να διαχειριστεί το έγκλημα», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105.5, αναφορικώς με τις ευθύνες της κυβέρνησης στην πανδημία κι επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εκλογές.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι δύο φορές πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες ανά εκατομμύριο κατοίκους», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση ψήφισε έναν προϋπολογισμό για το 2022 ο οποίος, όπως είπε ο ίδιος ο κ. Σκυλακάκης στη Βουλή, στηρίζεται στην παραδοχή ότι η πανδημία θα τελειώσει στις αρχές της χρονιάς», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ συνειδητά ψήφισε έναν προϋπολογισμό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock