888 Ηλιόπουλος: Ούτε βήμα μπροστά ο δήμος Αθηναίων χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ηλιόπουλος: Ούτε βήμα μπροστά ο δήμος Αθηναίων χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων

Ηλιόπουλος: Ούτε βήμα μπροστά ο δήμος Αθηναίων χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων

Στην Κεντρική Διεύθυνση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, όπου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου (ΣΕΔΑ), Βασίλη Πολυμερόπουλο, και με μέλη της διοίκησης του Σωματείου.

Στη συνέχεια είχε και συνομιλίες με τους εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς και οι προτάσεις τους. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διαφάνηκε, για μία ακόμη φορά, ότι η συνεχής υποστελέχωση των τμημάτων των υπηρεσιών του Δήμου σε συνδυασμό με τις συχνές αυθαίρετες αλλαγές στο οργανόγραμμα, κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το ήδη απαιτητικό έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Από πλευράς του, ο Νάσος Ηλιόπουλος, υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο των εργαζόμενων στο έργο του δήμου, σημειώνοντας πως «χωρίς τη στήριξη των εργαζόμενων, ο Δήμος δεν γίνεται να προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά». Διαμήνυσε πως ήρθε για να μείνει και τους ενημέρωσε για τις θέσεις της «Ανοιχτής Πόλης», εν όψει των δημοτικών εκλογών.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Άγκυρα «χλευάζει» τους Ευρωπαίους – Τσαβούσογλου: «Θα στείλουμε και τέταρτο πλοίο, δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις κυρώσεις» 40 SHARES

Νέα επίθεση στην ΕΕ εξαπέλυσε η Άγκυρα δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, διαμηνύοντας …