ΕνημέρωσηΠολιτική

Ηλιόπουλος: Ο πρωθυπουργός περπατάει «το τελευταίο μίλι» από το Φλεβάρη – Να επιστρέψει η τηλεργασία

Τις ευθύνες της κυβέρνησης για το γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού βγαίνει για μια ακόμη φορά εκτός ελέγχου, ανέδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 FM».

«Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι το περσινό δεύτερο κύμα άφησε μια τεράστια πληγή, ειδικά για τη βόρεια Ελλάδα, στην οποία η πλειονότητα των απωλειών ήταν εκτός ΜΕΘ», σημείωσε. «Είναι τραγικό», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ότι «ένα χρόνο μετά οι δείκτες της πανδημίας είναι σε χειρότερη θέση: αυτή τη στιγμή για παράδειγμα έχουμε 477 διασωληνωμένους, ενώ πέρσι την αντίστοιχη μέρα είχαμε 228».

«Ταυτόχρονα, έχουμε μία κυβέρνηση που διαρκώς καλλιεργεί την ψευδαίσθηση ότι η πανδημία τελειώνει», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπατάει μόνος του “το τελευταίο μίλι” από το Φλεβάρη, ένα τελευταίο μίλι που για όλη την υπόλοιπη κοινωνία αποδείχθηκε ένας ατέλειωτος Γολγοθάς».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock