Ηλιόπουλος: Ο Χαρδαλιάς δεν έδωσε απαντήσεις για τις χθεσινές αποκαλύψεις


«Υγειονομικό αρχισαμποτέρ» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM», με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε ο πρωθυπουργός για το κλείσιμο νοσοκομείων αλλά και τις χθεσινές αποκαλύψεις για το Νίκο Χαρδαλιά.

«Αυτό που μάθαμε χθες από το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, είναι ότι στα τέλη Οκτωβρίου –ενώ η χώρα ετοιμαζόταν να μπει σε ένα από τα πιο παρατεταμένα και αποτυχημένα lockdown στην Ευρώπη- φαίνεται ότι δόθηκε εντολή από τον κ. Χαρδαλιά να μπουν στη χώρα 4 μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ, παρά το ότι είχαν ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό», εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Και η συνεννόηση των αξιωματούχων να γίνεται μέσα από “πακιστανικά” τηλέφωνα, μια διαδικασία που θυμίζει πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος», πρόσθεσε με νόημα.

«Ο κ. Χαρδαλιάς, στη χθεσινή του απάντηση, δεν διέψευσε το περιστατικό, υποστηρίζει μόνο ότι ο ίδιος δεν έχει εμπλοκή. Επομένως, πρέπει να απαντήσει αν όντως συνέβη ή δεν συνέβη αυτό που περιγράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας και να απαντήσει επίσης πώς επιτρέπεται να επικοινωνούν κρατικοί αξιωματούχοι με “πακιστανικά” τηλέφωνα», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Είτε ο κ. Χαρδαλιάς έχει εμπλοκή σε αυτήν την υπόθεση, είτε δεν γνωρίζει τι γίνεται “κάτω απ’ τη μύτη του”, σε κάθε περίπτωση πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του», επισήμανε.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση