Ηλιόπουλος – ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αρκεί το άνοιγμα χωρίς μέτρα για χρέος και στήριξη θέσεων εργασίας


«Να σταματήσει να λέει ψέματα στον κόσμο και να καλλιεργεί διαρκώς ένα δήθεν κλίμα αισιοδοξίας» κάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε χθεσινοβραδινή τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, χαρακτήρισε «πηγή ανησυχίας» το χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως «για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ανίκανος να κάνει αυτοκριτική» και «έχει χάσει κάθε έλεγχο της πανδημίας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας». Ανέφερε ότι «από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, μέσα σε ένα από τα πιο σκληρά lockdown, έχουμε θρηνήσει πάνω από 9.000 συνανθρώπους μας», «αλλά ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αναγγέλλει μια φορά τον μήνα ένα τέλος της μάχης με την πανδημία, ένα τέλος που δεν έρχεται ποτέ».

Σημείωσε ότι «το ιδιότυπο lockdown της κυβέρνησης καταρρέει κάθε μέρα στους χώρους εργασίας και τα μέσα μεταφοράς, που είναι οι πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης». Τόνισε πως ο ΠΟΥ λέει ότι έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας, και «ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που απαιτούνται άμεσα μέτρα για τη στήριξη του συστήματος υγείας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση