Κόσμος

ΗΠΑ: Θύμα βιασμού έπεσε γυναίκα στο μετρό με τους επιβάτες να τραβούν βίντεο αντί να την βοηθήσουν

Ο βιασμός μίας γυναίκας σε συρμό του μετρό της Φιλαδέλφειας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν οι συνεπιβάτες της, αντί να τραβούν βίντεο αυτής της «φοβερής εγκληματικής πράξης» με τα κινητά τηλέφωνά τους, τα είχαν χρησιμοποιήσει για να καλέσουν την αστυνομία, δηλώνει η Υπηρεσία Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσιλβάνιας (SEPTA) αναφορικά με το αδιανότητο περιστατικό που έχει «παγώσει» τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση λίγο μετά τις 9 το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου σε συρμό της Υπηρεσίας Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσιλβάνιας (SEPTA), η οποία είναι αρμόδια για τα δημόσια μέσα μεταφορών στη Φιλαδέλφεια.

«Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο τρένο που ήταν μάρτυρες αυτής της φρικτής πράξης και θα μπορούσε να έχει σταματήσει εγκαίρως αν κάποιος επιβάτης τηλεφωνούσε στο 911», τον αριθμό κλήσης της αστυνομίας, δήλωσε αναφορικά με το περιστατικό ο εκπρόσωπος της SEPTA Τζον Γκόλντεν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock