Τρόπος Ζωής

I Am: Celine Dion – Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη που δίνει με σπάνια ασθένεια

Σε ντοκιμαντέρ θα προβληθεί η σκληρή μάχη που δίνει με τη σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Stiff Person, η Σελίν Ντιόν, το οποίο θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios, σε σκηνοθεσία της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της Σελίν Ντιόν με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για streaming στο Prime Video.

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα social media τον Δεκέμβριο του 2022, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η θρυλική σταρ ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

«Αυτά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η διαδρομή από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά και να μην την αφήνω να με καθορίζει», ανέφερε σε δήλωσή της η Σελίν Ντιόν.

«Καθώς συνεχίζεται η πορεία προς την επανέναρξη της καριέρας μου στις συναυλίες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους που έχουν λάβει αυτή τη διάγνωση», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Variety, η Sony Music Vision έκανε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment Canada και την Vermilion Films.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο I Am: Celine Dion – Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη που δίνει με σπάνια ασθένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock