Τρόπος Ζωής

Η Σία Κοσιώνη ζουλάει τα μάγουλα του γιου της σε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Χιλιάδες likes συγκέντρωσε η πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε σήμερα Παρασκευή (5.1.2024) στο Instagram η Σία Κοσιώνη με τον 6χρονο γιο της, πιθανότατα λίγο πριν παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Αν και το πρόγραμμα της Σίας Κοσιώνη είναι αρκετά φορτωμένο, η ίδια βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τον γιο της, τον Δήμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη, κάτι που μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram.

Η Σία Κοσιώνη πέρασε μερικές τρυφερές στιγμές μαζί του, πριν βγει στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Το γνωστό, παραδοσιακό, απολαυστικό, καθόλου καταπιεστικό ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας!!», συνοδεύοντας τα λόγια της με ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

To άρθρο Η Σία Κοσιώνη ζουλάει τα μάγουλα του γιου της σε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock