ΕνημέρωσηΠολιτική

Όλα όσα θα γίνουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Πράσινος ήλιος, podcast, workshops και influencers

H σημαία του ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο για έμβλημα,που κυμάτισε ακόμη και σε αγώνα τένις με τον Τσιτσιπά στη Ρώμη από έναν Έλληνα που βρέθηκε στο γήπεδο, είναι κάτι που σχολιάστηκε όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και μεταξύ των στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη, λίγες μόλις ημέρες μετά την ψηφοφορία – δημοψήφισμα, στο οποίο προσήλθαν 180 χιλιάδες μέλη.

Στην παρούσα φάση το όνομα «ΠΑΣΟΚ», που δίπλα του προστέθηκαν και δύο ακόμη λέξεις «Κίνημα Αλλαγής» για ευνόητους λόγους, «πουλάει» ακόμη και στη νεολαία και έχει γίνει σαν ένα είδος πολιτικού «vintage»: Ο πράσινος ήλιος, η σημαία και το γνωστό τραγούδι («Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο») που ακούγεται μέχρι και στα μπαρ, τα μεταμεσονύκτια κλαμπ και γενικά όπου υπάρχει κέφι, χαρά και διασκέδαση. Ίσως γιατί συναισθηματικά έχει συνδεθεί με καλές εποχές που η χώρα και οι πολίτες ευημερούσαν.

Από τότε όμως τις μέρες της «πράσινης ευτυχίας» -για ορισμένους επίπλαστη, για πολλούς όμως υπαρκτές- μέχρι σήμερα σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά και σίγουρα η ευτυχία δεν υφίσταται, τουλάχιστον με τον τρόπο που υπήρχε τότε και γνώριζε η κοινωνία. Έχουν περάσει άλλωστε τρεις δεκαετίες και μόνο ως γλυκιά ανάμνηση θα μπορούσε να υπάρχει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock