888 Η Αγιά Σοφιά….οι Πρέσπες…η ανεξέλεγκτη μετανάστευση…το Αιγαίο…Έλληνα θα ξυπνήσεις; Γράφει ο ( Λ ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η Αγιά Σοφιά….οι Πρέσπες…η ανεξέλεγκτη μετανάστευση…το Αιγαίο…Έλληνα θα ξυπνήσεις; Γράφει ο ( Λ )

Η Αγιά Σοφιά….οι Πρέσπες…η ανεξέλεγκτη μετανάστευση…το Αιγαίο…Έλληνα θα ξυπνήσεις; Γράφει ο ( Λ )

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Ξαφνικά όλοι φαίνεται να «πέφτουν από τα σύννεφα», κάτι που είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα…! Αν δεν αφυπνισθείς δεν θα ξανά δεις τα σύννεφα…!…
Ας δούμε μερικά πράγματα μήπως και σταματήσουν επιτέλους να ξαφνιάζονται οι Έλληνες κάθε φορά που συμβαίνει ένα τραγικό εθνικό – θρησκευτικό γεγονός με επιπτώσεις πάντα στο ελληνικό γίγνεσθαι.
Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος δεν είναι ένα απλό και αποκομμένο γεγονός από τις παγκόσμιες εξελίξεις και τη προσπάθεια μετατροπής της ανθρωπότητας σε μια άμορφη μάζα, ούτε αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία. Η ίδια η απόφαση αποτελεί σύμβολο της προσπάθειας επιβολής του Ισλάμ απέναντι στον Χριστιανισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το αν και πως θα αντιδράσουν οι Δυτικές κοινωνίες και η Ελλάδα θα καθορίσει το μέλλον του κόσμου. Σίγουρα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε έναν εν εξελίξει παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ δύο διαφορετικών πολιτισμικών μεγεθών.
 
Σε ότι αφορά την Ελλάδα, όποιοι δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί, τα τελευταία 30 χρόνια συστηματικά οδηγούμαστε σε έναν καλπάζοντα αφελληνισμό….και τα τελευταία 10 χρόνια με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, η οποία προωθείται επίσης από τη Τουρκία, αλλά και την απόδοση «ιθαγένειας» και όχι απλά «υπηκοότητας», ζούμε και τη προσπάθεια πληθυσμιακής αλλοίωσης που σε λίγα χρόνια από σήμερα, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, θα οδηγήσει ίσως στον αφανισμό του έθνους.
 
Βεβαίως όλα αυτά συμβαίνουν οργανωμένα με τη συγκατάθεση και τη συνεπικουρία των κυβερνήσεων…..άρα προφανώς και των ψηφοφόρων! Εκτός και αν οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στη τύχη…! Τυχαίο? Δεν νομίζω! Ο κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του. Όποιος διεκδικεί, κατακτά! Όποιος δεν διεκδικεί γιατί «φοβάται» τον πόλεμο είναι μοιραίο να χάσει και αυτό που κατέκτησαν ή δημιούργησαν οι πρόγονοι του. Διαβάστε τη συνέχεια στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/07/i-agia-sofia-oi-prespes-i-anexeleghti-metanasteysi-to-aigaio-ellina-tha-xipniseis.html


loading…

Δείτε επίσης

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 42 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ «Υπήρξε ισχυρή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *