Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ “ΜΗΔΕΙΑ” – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ “ΣΚΟΤΑΔΙ”; – ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της κυβέρνησης από τη “Μήδεια”, καθώς ένα ακόμα πρόβλημα εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Οι διακοπές ρεύματος που υπήρξαν και υπάρχουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δημιουργούν μείζον θέμα με την ασφάλεια των εμβολίων και το αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ήδη υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως χάλασαν τα εμβόλια σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από τις διακοπές ρεύματος και ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο, στην οδό Ελευθερίας, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ώρες όλο ένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα από τους πολίτες για το τι συνέβη με τα εμβόλια στις περιοχές που το ρεύμα διεκόπη για αρκετές ώρες ή και μέρες χωρίς να έχουν πάρει καμία απάντηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτό σχετίζεται με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο κέντρο, στις οποίες πρέπει να φυλάσσονται τα εμβόλια και πιο ειδικά το εμβόλιο της Pfizer το οποίο χρειάζεται βαθιά κατάψυξη στους μείον 70 έως 80 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές σε αυτές και η Γ’ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν από το πρωί για να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά τελικά έφυγαν άπραγοι.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση