888 Η απάντηση της Leroy Merlin για την επίθεση του Ρουβίκωνα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η απάντηση της Leroy Merlin για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Η απάντηση της Leroy Merlin για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή το πρωί από την Ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στη Λεωφόρο Κηφισίας εξέδωσε η εταιρεία Leroy Merlin.

«Η Leroy Merlin έγινε στόχος καταδρομικής επίθεσης την Κυριακή το πρωί από την Ομάδα «Ρουβίκωνας«. Πρώτα απ’ όλα δηλώνουμε ανακούφιση που η απροειδοποίητη και αδικαιολόγητα βίαιη επίθεση δεν είχε θύματα ανάμεσα στο προσωπικό ασφάλειας που εργαζόταν εκείνη την ώρα και έτσι οι συνέπειες περιορίστηκαν σε σοβαρότατες υλικές ζημίες» αναφέρει η εταιρεία.

Στη συνέχεια η εταιρεία αιτιολογεί την επίθεση.

«Η Leroy Merlin λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις ηθικές αρχές που τη δεσμεύουν, κάτι που ακολούθησε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν από τους καταδρομείς ως δικαιολογία για την επικίνδυνη πράξη είναι ανακριβή, καθώς η λύση της συνεργασίας δεν έγινε τη στιγμή της ενημέρωσης της εταιρείας για την ασθένεια της εργαζόμενης, ενώ σε καμία περίπτωση η λύση της συνεργασίας δεν είχε ως αιτία την ασθένεια, ούτε συνδέεται με αυτήν. Η εταιρεία δεν έχει τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία καθώς αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

Η Leroy Merlin συνεχίζει στην ανακοίνωση: «Η εταιρεία μας παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους και διαβεβαιώνει ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε με βάση τις ηθικές αρχές και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων. Οι ζημίες αποκαταστάθηκαν ταχύτατα χάρη στη συνδρομή και στη συμπαράσταση των εργαζομένων και η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της».

Όπως αναφέρει η εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε το 6ο της κατάστημα με 125 θέσεις εργασίας φθάνοντας πλέον τους 1.100 εργαζόμενους. «Η εταιρεία μας θα τιμήσει την αυξανόμενη προτίμηση του καταναλωτικού κοινού προς τις υπηρεσίες της και θα συνεχίσει να διευρύνει τη δραστηριότητά της» επισημαίνει.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …