888 «Η δημοκρατία επιτάσσει ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Η δημοκρατία επιτάσσει ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα»

«Η δημοκρατία επιτάσσει ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει «όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα» στον συνδικαλιστικό χώρο και «πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος», εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Σύμφωνα με το ΕΚΑ, «η ευθύνη βαραίνει τις δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΜΕ, οι οποίες, αφού διέλυσαν το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), κατάφεραν να διαλύσουν και το Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ)».

«Ο διορισμός διοίκησης στη ΓΣΕΕ ευνοεί τους εργοδότες και το πολιτικό σύστημα, που δεν θέλει ισχυρά συνδικάτα. Μόνο η δημοκρατία, οι θεσμοί και η πολυφωνία μέσα στα συνδικάτα, μπορούν να προστατεύσουν το συνδικαλιστικό κίνημα από εργοδότες και νοθείες», προσθέτει.

«Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δεν θα υποκύψει σε καμία μορφή εκφοβισμού. Η δημοκρατία επιτάσσει ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει κανέναν εργαζόμενο να πάρει μέρος σε μία άκρως δημοκρατική διαδικασία, όπως αυτή του Συνεδρίου», τονίζεται καταληκτικά από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ…!!! Κρατείται 27χρονος για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της Αμερικανίδας Βιολόγου…!! Τα λάθη του που οδήγησαν την Αστυνομία…!!!

Τέλος στο θρίλερ της δολοφονίας της Suzanne Eaton φαίνεται πώς έδωσε η αστυνομία. Κρατείται ένας …