Τρόπος Ζωής

Η Δούκισσα Νομικού αγκαλιά με την κόρη της στο κρεβάτι

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού. Αυτή τη φορά «γονάτισε» το Instagram με μία τρυφερή ανάρτηση.

Η Δούκισσα Νομικού δεν κρύβει ότι ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, καθώς είναι μία περίοδος που θα περάσει με τα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού, μία full time μαμά, αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της, ενώ προσπαθούν να περνούν πολλές ώρες όλοι μαζί.

Τις περισσότερες φόρες, μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνάει με τον Σάββα και την Αναστασία.

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κορούλα της, στο οποίο τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένες στο κρεβάτι.

«Μια φωτογραφία χιλιάδες συναισθήματα. Η σφιχτή αγκαλιά μας με την Αναστασία με συγκινεί. Στo βλέμμα της βλέπω εμένα μικρή να κοιτάζω τη μητέρα μου και η Αναστασία στα μάτια μου βλέπει τη δίκη της super ηρωίδα.!

Τουλάχιστον έτσι μου λέει», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock