888 Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει Open Fintech Day | Kontasas
Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει Open Fintech Day

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει Open Fintech Day

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, σας προσκαλούν στην ανοικτή εκδήλωση Open Fintech Day, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, Πειραιώς 74, στο Μοσχάτο.

Η ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Fintech και επιχειρηματικότητα: Τεχνολογίες και Startups!
  • Περιγραφή του επόμενου κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης #befinnovative 3.0, που διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα με την Crowdpolicy.
  • Προτεινόμενες ιδέες και θεματικές περιοχές για το Crowdhackathon #fintech 3.0, το οποίο θα αποτελέσει ένα bootcamp για το πρόγραμμα#befinnovative 3.0 αναδεικνύοντας καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει Open Fintech Day

Στο Open Fintech Day μπορούν να συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων, φορείς του χρηματοπιστωτικού τομέα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογικές τάσεις στο fintech και την καινοτομία στο χρηματοπιστωτικό τομέα, όπως επίσης και για τα επόμενα βήματα της Εθνικής Τράπεζας στην ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο fintech.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ.

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει Open Fintech Day

Το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο με την προοπτική να επιτύχει στην ελληνική αγορά και στη συνέχεια να γίνει εξωστρεφές.

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Συρρικνώθηκε η παραγωγή των εργοστασίων στην ευρωζώνη

Απρόσμενα συρρικνώθηκε αυτό τον μήνα η παραγωγή των εργοστασίων στην ευρωζώνη, καθώς η δραστηριότητα στη …