ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα επιτάχυνσης ψηφιακού μετασχηματισμού της Cisco

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η ελληνική κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Cisco, μία εκ των κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών παγκοσμίως, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιτάχυνσης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού (Country Digital Acceleration – CDA) που υλοποιεί η τελευταία.

Το Πρόγραμμα παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Πιερρακάκη, υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εκπροσώπους της Cisco μεταξύ αυτών η Gerri Elliott, Executive Vice President και Chief Customer και Partner Officer, ο Guy Diedrich, Vice President and Global Innovation Officer και ο Αντώνης Τσιμπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Μάλτα.

Σημειώνεται πως η Cisco συνεργάζεται με τις εθνικές, πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του προγράμματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock