Η Ελλάδα κερδίζει στον πόλεμο και χάνει στην ειρήνη.- Κερδίζει με τα «ΟΧΙ» της στην αντίσταση και μειοδοτεί με τα «ΝΑΙ» της στην ειρήνη.


Ένα ευχαριστήριο στους βουλευτές μας για τα 200 χρόνια του «ελληνικού κράτους»

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου,

σας μεταφέρω μερικά σχόλια ελλήνων πολιτών που ανήρτησαν στο Facebook του Πρωθυπουργού μετά την ανάρτηση του διαγγέλματός του (12.03.2021) που ακολούθησε μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης (10.03.21) με τα γνωστά έκτροπα. Μερικά εκ των οποίων είναι πάρα πολύ σοβαρά και θα πρέπει κατά την γνώμη μου να ληφθούν σοβαρά υπόψη για να συνειδητοποιήσετε σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο ελληνικός λαός, ο οποίος μετά την απόγνωση που έχει περιέλθει ξυπνά, αφυπνήσεται, σηκώνεται και όποιον πάρει ο χάρος. Υπάρχει οργή, θυμός, μίσος, στον λαό που περιμένει την στιγμή για να εκδηλωθεί.

Ενώ διαπιστώνεται σύμπνοια των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου (Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΗΜΕΡΑ 25 και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ) στα βασικά θέματα διαπιστώνεται σοβαρότατα η έντεχνη διαίρεση του ελληνικού λαού, όσο υπάρχει ακόμη, και χάνεται η ομοψυχία του. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και αυτά που επέρχονται με το διαμελισμό της Ελλάδος στο Αιγαίο, η αναγνώριση εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, η επικείμενη δημιουργία της Ενιαίας Μακεδονίας, η απεμπόληση της Θράκης η Ελλάδα των 200 ετών χάνεται και δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση. Και όλα αυτά, όχι διότι κυριαρχεί ο φόβος και η ηττοπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης και μερικών πέριξ αυτής (π.χ. ΕΛΙΑΜΕΠ κ.α), όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι και το διαλαλούν (κα Μπακογιάννης και του Σημίτη: «Τι θέλετε πόλεμο;»), αλλά διότι τέτοια αντιμετώπιση εξυπηρεταί τα μεγάλα σχέδια των κ. Ταγίπ Ερντογάν, της Κίνας και της κ. Μέρκελ, του δρόμου του μεταξιού, της «γαλάξιας πατρίδας», της ένωσης του Αξιού και Μοράβας, της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο και οι κυβερνήσεις μας όλα αυτά τα χρόνια κυρίως μετά το 1974 να είναι απλά οι εντολοδόχοι και εκτελεστές αυτών των πολιτικών. (Άρθρο 27, §1: Μεταβολή ορίων της επικράτειας, §2 Παραχώρηση βάσεων σε ξένες δυνάμεις και φυσικά δεν αποκλείεται η Τουρκία)

Το δεδομένο της «Χάγης» το οποίο ακούγεται τελευταίως στην Ελλάδα και ένας διακανονισμός που προωθεί και εν τέλει επιτάσσεται από την κα Μέρκελ ως η μόνη περίπτωση επίλυσης των ελληνο-τουρκικών διαφορών θα είναι απλά η ταφόπλακά μας.(Άρθρο του Kay Walter: Warum die Türkei mit Gasbohrungen im Mittelmeer die EU provoziert
στην ιστοσελίδα Vorwärts Internationale της 14. 08.2020: «Der Konflikt muss in Hamburg verhandelt werden
Εs gilt, auf Griechenland einzuwirken, den Konflikt nicht anzuheizen, sondern Gespräche anzubieten. Denn auch der griechische Präsident Kyriakos Mitsotakis folgt einer innenpolitisch motivierten Agenda. Das „Griechentum“ auf Megisti – einem winzigen kleinen Eiland, knapp 600 Kilometer und zwei Flugstunden von Athen entfernt – ist ein teures nationales Prestigeprojekt. Weshalb sich Griechenland, wie die Türkei auch, Aufschluss und Ausbeutung der Bodenschätze alleine gar nicht leisten könnte! Und drittens ist der griechische Anspruch auf alleinige wirtschaftliche Nutzung des Meeres juristisch ebenso unsicher, wie der türkische.
Objektiv liegt ein Konflikt zwischen beidseits berechtigten Interessen vor, eben weil sich die griechischen Inseln so dicht vor dem türkischen Festland befinden. Der Konflikt muss – so bestimmt es das internationale Seerecht – vor dem Hamburger Seegerichtshof verhandelt werden, mit dem Ergebnis eines ratifizierten Vertrags.
Die EU ist also gut beraten, beide Seiten von nationalistisch geprägtem Säbelrasseln abzubringen, hin zu Verhandlungen. Wahrscheinlich wird dazu „Zuckerbrot und Peitsche“ nötig sein. Und irgendwann auch eine militärisch handlungsfähige EU.

Η μετάφραση: Η σύγκρουση θα πρέπει να διαπραγματευτεί στο Αμβούργο.
Ισχύει να επηρεάσουμε την Ελλάδα, όχι στο να προκαλέσουμε τη σύγκρουση, αλλά να προσφέρουμε συνομιλίες. Επειδή και ο Έλληνας Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί επίσης μια ατζέντα παρακινούμενη από την εσωτερική πολιτική. Ο ελληνισμός στη Μεγίστη – μια μικροσκοπική νήσος(12 τετρ. χιλ) και μόλις 600 χιλιόμετρα και μια δίωρη πτήση από την Αθήνα – είναι ένα ακριβό έργο εθνικού κύρους. Γι ‘αυτό η Ελλάδα, όπως η Τουρκία, δεν θα μπορούσε να αντέξει την εξερεύνηση και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων από μόνη της! Και τρίτον, ο ελληνικός ισχυρισμός για αποκλειστική οικονομική χρήση της θάλασσας είναι εξίσου νομικά ανασφαλής με την τουρκική.Αντικειμενικά, υπάρχει σύγκρουση μεταξύ αμοιβαία δικαιολογημένων συμφερόντων, επειδή ακριβώς τα ελληνικά νησιά βρίσκονται τόσο κοντά στην τουρκική ηπειρωτική χώρα. Η διαμάχη, όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, θα πρέπει να διαπραγματευτεί ενώπιον του Δικαστηρίου των Θαλασσών του Αμβούργου, με αποτέλεσμα την υπογραφή συμβολαίου. Συνιστάται λοιπόν στην Ε.Ε να αποτρέψει και τις δύο πλευρές από τον εθνικιστικό απαθί. Συστάθηκε λοιπόν πολύ καλά στην Ε.Ε να αποτρέψει τις δύο χώρες από τους εθνικιστικούς ξιφουλκισμούς τους χαραγμένους στο μυαλό για να διαπραγματευθούν. Πιθανώς για αυτό να είναι ανάγκη το «καρότο και το μαστίγιο», και επίσης κάποτε μια στρατιωτικά ικανή στις διαπραγματεύσεις Ε.Ε.» Τέτοια επαίσχυντα δημοσιεύματα που συμφέρουν μόνο τα σχέδια της Τουρκίας και τον υποτιθέμενο διαμεσολαβητή Γερμανία δείχνουν το μέγεθος της ελληνικής «ηττοπάθειας» που δεν λαμβάνει την πρωτοβουλία να τα παρακολουθεί και να τα απαντά καθώς πρέπει.)

Ο δρόμος έχει στρωθεί με την απώλεια της επίρροιας στα διαπόντια νησιά μας στον Ιόνιο με την συμφωνία μας με την Ιταλία (να που οι χαμένοι του Β΄ΠΠ βγαίνουν κερδισμένοι) και λειτουργεί ως προηγούμενο και δεδομένο για την Τουρκία, με την εξαφάνιση της Ρόδου. Καρπάθου της Κρήτης και άλλων νήσων στο ΝΑ Αιγαίο από την υφαλοκριπίδα με τη συμφωνία με την Αίγυπτο. Με αυτό το τρόπο έχει προετοιμαστεί ο διαμελισμός του Αιγαίου στο 25ο μεσηβρινό. (Δήλωση Κων/νου Μητσοτάκη στο Παπαχελά: Εμείς θα λάβουμε το μεγάλο κομμάτι και η Τουρκία το μικρό). Έτσι διαφαίνεται, ότι δίχως την επέκταση των 12 μιλίων της αιγιαλίτιδας ζώνης μας και με την ταυτόχρονη ανακήρυξη κοινής ΑΟΖ με την Κύπρο ο αγώνας σε ένα δικαστήριο της Χάγης – ή του Αμβούργου όπως είναι το σωστό -, με δικαστή Σομαλό και με ένα συνυποσχετικό δίχως σε αναφορές δικαίων αιτημάτων από την πλευρά μας, όχι μόνο είναι χαμένος εξ αρχής, αλλά είναι και εκ των προτέρων προγραμματισμένος να χαθεί. (Απόδειξη της προδοσίας)

Το θέμα της επέκτασης των 12 μιλίων κατά πως λέγεται προσκρούει στο Casus Belli της Τουρκίας. Αν είναι έτσι, τότε γιατί η Ελλάδα δεν ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα μονομερώς και δεν προσφεύγει σε ένα διεθνές δικαστήριο για να εξετασθεί κατά πόσο ένα δικαίωμα μιας χώρας διεθνούς δικαίου που έχει υπογράψει η ίδια δεν μπορεί να το εφαρμόζει, διότι κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες ενός πολέμου από μια χώρα που δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο διεθνές δίκαιο των θαλασσών, έτσι ώστε να αποδοθεί το δίκαιο; Η Τουρκία ζητά τον αφοπλισμό των νήσων μας. Γιατί η Ελλάς, ως οφείλει, ως εγγυήτρια Δύναμις, δεν ζητά την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο και δεν προχωρεί στην ανακύρηξη κοινής ΑΟΖ με την Κύπρο;

Η Τουρκία ζητά από την Ελλάδα να μην στερούνται των δικαιωμάτων τους η μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη και να της αναγνωριστεί το δικαίωμα της αναγνώρισής της ως «τουρκική μειονότητα» ενάντια στη Συμφωνία της Λωζάνης. (Τελευταίως η περίπτωση Τσιγδέμ Ασάφογλου του ΚΙΕΦ που δηλώνει τουρκάλα και της ζητήται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στην Τουρκία στην ΕΡΤ – Ειδικές Αποστολές. Ερώτημα: Τα τουρκικά κανάλια θα επέτρεπαν κάτι ανάλογο στην Τουρκία; Δεύτερο ερώτημα; Κα Ασάφογλου δεν έχει ελληνικό διαβατήριο; Αν αυτή είναι και νοιώθει τουρκάλα, ας πάει στην Τουρκία να πολιτογραφηθεί τούρκος υπήκοος και να ζει στην Ελλάδα με άδεια παραμονής, ειδάλλως καταστρατηγεί την συμφωνία της Λωζάνης. Είναι τόσο απλό.) Γιατί η Ελλάδα δεν ζητά την εφαρμογή της ίδιας συνθήκης με τοποθέτηση έλληνος διοικητή στην Ίβρο και Τένεδο; Γιατί δεν ζητά την καταδίκη στα έκτροπα της Κωνσταντινούπολης του 1955 κατά των Ελλήνων χριστιανών και την αποζημίωση των περουσιών τους και των βιασμών που υπέστησαν; Γιατί δεν ζητά την ανασύσταση της Σχολής της Χάλκης; Γιατί η Αθήνα επέτρεψε να γίνει η Του Θεού Αγία Σοφία τζαμί; Γιατί δεν έκλεισε το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα και όλα τα τζαμιά ως αντίποινα; Η Τουρκία βγαίνει στο Αιγαίο για έρευνες. Γιατί η Ελλάδα δεν βγαίνει για έρευνες στην Προποντίδα και στην Μαύρη Θάλασσα; Δεν μπορεί να φέρεται ως δικαιολογία ο φόβος ενός πολέμου με την Τουρκία που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μειοδοτική πολιτική. Για μια εκτελεστική εξουσία το ζητούμενο δεν είναι η ασφάλεια των πολιτών και η υπεράσπιση κάθε σπιθαμής του ελληνικού εδάφους; Αν κάποιοι της ελληνικής κυβέρνησης δεν δύνανται να πράξουν το αυτονόητο ή θα πρέπει να απομακρυνθούν ή να παραιτηθούν. Τι φοβάται η ελληνική κυβέρνηση, αν πράγματι είναι ελληνική, δεν πληρώνεται για αυτό αδρά από τον ελληνικό λαό;

Η επικείμενη φαινομενική πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία αποσκοπεί στην μεγένθυση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού και όλες οι ρητορίες του Ταγίπ Ερντογάν και του βαθέως τουρκικού κράτους ( τα σύνορα της καρδιάς μας, η γαλάσια πατρίδα, χωρίς εμάς καμμία συμφωνία δεν ισχύει στην ΝΑ Μεσόγειο, θα επιβάλουμε το δίκαιο μας, Καζάν – Καζάν κ.α) σε αυτό αποσκοπούν. Μερικοί σταθμοί αυτής της μειοδοτικής πολιτικής είναι τα έκτροπα της Κωνσταντινούπολης (1995), η συνάντηση Γ. Παπαδόπουλου – Ινονού για την συνεκμετάλλευση των υδρογοναθράκων στο Αιγαίο (1973), η κατάληψη της μισής Κύπρου (1974), η εμφάνιση του Χόρα (1976) στο Αιγαίο και η συμφωνία μη ερευνών στο Αιγαίο, Η ανακοίνωση του Casus Belli της Τουρκίας (1985) και το mea culpa του Αν. Παπανδρέου, η κρίση του Σισμίκ (1987), η συμφωνία της Μαδρίτης και η επίσημη αναγνώριση συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο από τον Σημίτη (1995), το γκριζάρισμα των Ιμίων (1995), η απεμπόλιση του δικαιώματος της Ελλάδος για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια με την ανακοίνωση της κόκκινης γραμμής των 6 μιλίων και όχι στα 12 μίλια (2020), το άνοιγμα της Αμμοχώστου με ταυτόχρονη παραβίαση δύο αποφάσεων 544, 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, παραβιάσεις των χωρικών υδάτων Ελλάδος και Κύπρου από τουρκικά ερευνητικά σκάφη (Αύγουστο 2020 που συνεχίζονται μέχρι σήμερα με παράνομες NAUTEX), και το τελευταίο και χειρότερο η αποφυγή επιβολής κυρώσεων από την Ε.Ε στην Τουρκία με την έναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας και Τουρκίας,(2021) για να κλείσουν τα μάτια και τα στόματα αυτών που κατανοούν και αντιδρούν. Η περίπτωση Αποστολίδη (λέγε με Σημίτη) με τα πήγαινε – έλα Άγκυρα – Αθήνα, σε ένα πράγμα αποσκοπεί, να συγκρατεί την σύγκρουση για να μειοδοτεί η κυβέρνηση μας. Φαίνεται λοιπόν, ότι με την πολιτική βήμα – βήμα οδηγούμαστε στην απώλεια του Αιγαίου, των ελληνικών νήσων, στην συνεκμετάλλευση και γιατί όχι και με μια τουρκική σημαία στο Λυκαβητό, αρκεί να πέφτουν τα «άσπρα» της προδοσίας.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται και ο νέος πτωχευτικός νόμος και το ερώτημα που τίθεται είναι τι επιζητεί η κυβέρνηση με την εφαρμογή του από τον Μάι του 2021; Μα να είμαστε χρεωμένοι και πάντα να χρωστάμε. Σε ποιούς; Σε αυτούς που υποτίθεται μας δανείζουν, ενώ τους έχουμε σώσει τις τράπεζες. Διακόσια εξήντα δις από το 2008 πήγαν στις ανακεφαλαιώσεις των συστημικών τραπεζών στο όνομα του ελληνικού λαού και κατά τα άλλα 100.δις κόκκινα δάνεια. Πόσο θα κρατάει αυτή η κοροϊδία; Για να πάρει ένας συνταξιούχος την σύνταξή του περιμένει τέσσερα και πλέον έτη, και τελευταία πήρατε απόφαση για καταβολή προσωρινής σύνταξης 340 € για να τους απαλύνεται τον πόνο ή την πείνα. (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και ουδέν απατηλότερον του φαινομένου) Άραγε το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές, δικαστικούς, στρατιωτικούς; Ποιός κράτησε και στηρίζει αυτό το κράτος 200 χρόνια;

Όσον αφορά τα μέτρα που έχει λάβει προσωπικά ο νυν Πρωθυπουργός εδώ και πλέον του έτους για την αντιμέτωση του Covid 19, Covid 20, Covid 21 με τις μεταλλάξεις του δεν αποδίδουν. Και δεν θα αποδώσουν ποτέ, διότι ο εγκλισμός των πολιτών, η στέρηση των θεσμοθετημένων ανθρωπίνων ελευθεριών και δραστηριοτήτων τουν με την επιστολή SMS, κάτι που θυμίζει την εποχή της GESTAPO την εποχή της κατοχής, η μασκοφορία, ό,τι ελεεινώτερο έχει να επιδείξη η ανθρώπινη φαντασία υποστολής της ανθρώπινης αξίας, η καταστροφή της οικονομίας (ΑΕΠ 130 δις. όπως το 2000, αλλά με χρέος 340 δις και δεσμευμένα τα πάντα μέχρι το 2060), ο έμμεσος και άμεσος διαρκής εξαναγκασμός των εμβολιασμών, δίχως το δικαίωμα επιλογής των εμβολίων που έρχονται σε αντίθεση των αποφάσων των Δικαστηρίων της Νυρεμβέργης 1945-47 και των αποφάσεων της Βιέννης του 1969, δίχως να γνωρίζουμε τι περιέχουν και τι παρενέργειες επιφέρουν και ο προπαγανδισμός αυτών με σκανδαλώδεις χρηματισμούς καναλιών (40.εκ €), δημοσιογράφων, ιατρών (Πόσα του έδωσαν οι φαρμακοβιομηχανίες τον κ.Τσιόδρα; Η απάντηση στο «Διαύγεια») και τόσων άλλων κακουργηματικών ενεργειών, δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο παρά μόνο στη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην εξάπλωση ενός παγκόσμιου φόβου, υποταγής της ανθρώπινης ελευθερίας, του παγκόσμιου ελέγχου κάθε λογής ανθρώπινης δραστηριότητας και εν τέλει της μετάλλαξης του ανθρωπίνου είδους. Γιατί άραγε να διαφημίζεται τόσο πολύ ο εμβολιασμός και μάλιστα του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας; Δεν υπάρχουν σε αυτά προσωπικά δεδομένα; Τι ενδιαφέρει τον πολίτη αν κάποιοι υποβλήθηκαν σε εμβολιασμό; Στον ελληνικό στρατό υποβληθήκαμε σε εμβολιασμούς. Το έμαθε κάποιος, αν ο τάδε ή ο δείνα υποβλήθηκε σε εμβολιασμό; Γιατί αυτή η πρεμούρα;

Υπάρχουν φυσικά και ιολόγοι που αναφέρουν ότι οι μεταλλάξεις του Covid 19 προέρχονται από τους εμβολιασμούς.
Τέλος, η κυβέρνηση με επιβολή των προστίμων σαφώς μπερδεύει την καταστολή με την προφύλαξη των πολιτών (Δηλώσεις N. Μποζίκη – Πρόεδρος Σωματείου Αστυφυλάκων Κέρκυρας στο Ράδιο Focus 15.03.2021 στην εκπομπή του Δαμιανίδη: «Δεχόμαστε εξαναγκασμό από ανωτέρους για να επιβεβαιώνουμε πρόστιμα για ελέγχους και παραβάσεις Covid 19 και μάσκας;). Η εξάπλωση της πανδημίας του Covid 19 μέχρι την 21:00 ώρα δεν υπάρχει, αλλά μετά εξαπλώνεται μέχρι όλως περιέργως της πέμπτης πρωινής; Το χτύπημα της καμπάνας μιας ορθόδοξης εκκλησίας μεταδίδει την πανδημία. Οι μιναρέδες και οι ιμάμιδες με τα μεγάφωνα, όχι. Τα μικρομάγαζα είναι επικίνδυνα, αλλά τα μεγάλα σούπερμάρκετ όχι. Στα Ταξί θα είναι ένας επιβάτης, αλλά στα αεροπλάνα και αστικά ουδέν πρόβλημα. Στις μαζώξεις του Πρωθυπουργού στην Ικαρία δεν υπάρχει πανδημία και κανένα πρόστιμο, (με συγνώμες δεν γεμίζει η κατσαρόλα), αλλά στην ογδοντάχρονη γριούλα, ενώ ήταν μόνη της, επειδή δεν φορούσε μάσκα της επιβλήθηκε πρόστιμο.300€!!! Μια κυβέρνηση ανάλγητη, ενώ γνωρίζει πολύ καλά, ότι η προσωπική προφύλαξη υπερέχει του γενικού καλού και στηρίζεται στην άγνοια των νόμων από πλευράς των πολιτών και στην επιβολή των κλοπς. Τι επιδιώκει λοιπόν, η κυβέρνηση με τέτοια αλλοπρόσαλλα μέτρα; Την χειραγώγηση των μαζών και των λαών (κάτι σαν τα άσκοπα καψόνια στο στρατό) με τις παράλογες υποδείξεις. Αλήθεια, τι θα γίνει με τους καταψύκτες των εκατομμυρίων που παρήγγειλε η ελληνική κυβέρνηση για τα εμβόλια; Αυτό δεν θυμίζει κατά πολύ την παραγγελία με πρόταση του κ. Τσιόρδα και υπογραφή του τότε υπουργού υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλου των 14.εκατ. δόσεων εμβολίου για την γρίπη των πτηνών που εν τέλει ανοιχτό παραμένει το ερώτημα τι απέγιναν; Το περίεργο είναι ότι τα ίδια πρόσωπα διοικούν ακόμη. Φυσικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο δεν αχολείται με κάτι τέτοια ευτελή θέματα. Το τελευταίο γεγονός είναι η απαγόρευση από δεκατέσσερεις χώρες της Ε.Ε του εμβολιασμού της Astrazeneca με την Ελλάδα να προχωρεί ακάθεκτη στον εμβολιασμό. Γιατί άραγε;

Όσον αφορά το μεταναστευτικό πρόκειται για μια πολιτική κυριολεκτικής αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Γιατί όμως; Ο «εμπολιασμός» της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με δηλώσεις του Πρωθυπουργού μας, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον εμπολιασμό της Γερανίας, ΗΠΑ, Γαλλίας και άλλων Δυτικών χωρών. Ο μπολιασμός της γερμανικής κοινωνίας λειτούργησε ως ένα αναγκαίο κακό, η οποία όμως, από το 1960 είχε ως αντίβαρο την ανάπτυξη της βιομηχανίας της, άρα και την καλυτέρευση του βιοτικού της επιπέδου, η οποία Γερμανία ως γνωστό «εμπολιάζεται» συνεχώς το 1990, το 2000 και τέλος το 2015-2018, δίχως να προκληθεί ο γερμανικός πληθυσμός της χώρας. Γιατί; Διότι υπήρξε συγκεκριμένη ενταξιακή πολιτική και αναγκαιότητας κυρίως της οικονομίας με νέο εργατικό δυναμικό, ενώ οι ΜΚΟ είναι συγκεκριμένες και ελεγχόμενες. Στην Ελλάδα τι υπάρχει; (Ανιψιά του Πρωθυπουργού να φέρεται ως διεθύντρια ΜΚΟ). Ποιό το όφελος της ελληνικής κοινωνίας από τους λαθρομετανάστες; Ποιό; «Οι επενδύσεις τους;» σύμφωνα με κυβερνητικά χείλη; Οι λίγοι που τα «πιάνουν»; και εννοώ και την Εκκλησία; Η δημιουργία 5ης Φάλαγγας στα μετώπισθεν της αμυντικής μας γραμμής υπέρ εκείνου που ζητά το μισό Αιγαίο και την Θράκη μας; Ποιά η αναγκαιότητα και ποιό το όφελος; Μήπως εθελοτυφλούμε; Και δεν βλέπουμε που το πάει η λαθρομετανάστευση; Αν όχι, τότε οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές για το προσωπικό τους συμφέρον και όχι για το συμφέρον της Ελλάδος και του έλληνα πολίτη. Στους λαθρομετανάστες δεν επιβάλονται πρόστιμα, γιατί δεν έχουν ΑΦΜ. Μα ποιό χαζή δικαιολογία δεν έχει ακουστεί. Που είναι η η έννομη τάξη; Που είναι ισονομία και η ισοδικία μεταξύ πολιτών; Θέλουμε οργαγωμένη κοινωνία η άδικη και απείθαρχη;
Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται η Κοινή Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασύλου που θα προβλέπει, ότι οι δομές ασύλου μιας χώρας μέλους, που συνιστάται να είναι και στα σύνορα, δεν θα θεωρείται ευρωπαϊκός χώρος. Τι σημαίνει αυτό; Η Ελλάδα θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο που θα αυτοκτονήσει, με σχοινί, με πιστόλι ή κάτι άλλο!!!

Η δήλωση του κ. Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη σε συνέντευξή του στον κ. Χατζηνικολάου λειτουργεί ως μια προϊδοποίηση (κίτρινη κάρτα) προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία λέει «ή την κλίνει την υπόθεση (Λιγνάδη) ή θα πάρει αναγκαστικά και άλλους». Τι εννοεί ο επιφανής ποινικολόγος; Η υπόθεση Johnson and Johnson, η υπόθεση Χριστοφοράκου, η υπόθεση της Novartis με την αμερικάνικη έκθεση, η υπόθεση Χαϊκάλη με του πομπούς είναι τα βαρίδια της σημερινής κυβέρνησης και υποθέσεις με τις οποίες θα πιέζεται από την Γερμανία. (η επώαση του φιδιού). Και όλα αυτά οδηγούν στο διαμελισμό του Αιγαίου – (κάντε για να πάρετε. Τα 19,2 δις περιμένουν). Τι αξίζει λοιπόν: Για μερικούς – μερικούς να χάσει η Ελλάδα, ότι πέτυχε στα 200 χρόνια υπαρξής της; Ενώ ο λαός θέλει και είναι έτοιμος να αντισταθεί στις νέες προκλήσεις προδίδεται από τα βίτσια μερικών που τα έκαναν πολιτική τους και τρόπο ζωής τους;

Δίχως να θέλω να επεκταθώ, ορμώμενος από το αρχαίο γνωμικό: «το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς» σας προτείνω να βγήτε μπροστά. Να προκαλέσετε τεχνητή κρίση, ώστε ο ελληνικός λαός να οδηγηθεί στις κάλπες με καθαρές εκλογές και όχι στημένες (Μετά τις καταγγελίες του Γ. Καρατζαφέρη το 2000 για τις αλχημίες της Singularlogic αδυνατώ να πιστεύσω σε έντιμες εκλογές στην Ελλάδα). Εκλογές με απλή αναλογική και έντιμες και αμέσως να συγκλιθεί νέα Συντακτική Συνέλευση. Οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να τραβήξει το δικό της δρόμο και εκτός Ε.Ε. Δεν είναι μονόδρομος η Ε.Ε. (Αν σας ενδιαφέρει το πως, σας στέλνω μια πραγματεία – πρόταση που την έστειλα στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα το Μάιο του 2015 πριν των 17 ωρών διαβουλεύσεων με την κα. Μέρκελ). Αυτή η κυβέρνηση δεν λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων των ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος. Δεν εκφράζει τους πόθους και τα θέλω των Ελλήνων.

Θα μπορούσα να πω με βάσει όλα τα παραπάνω, ότι είναι μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Ο Ταγιπ Ερντογάν δίχως μια τουφεκιά θα πάρει το μισό Αιγαίο, θα ενώσει την μισή Κύπρο με την Τουρκία και θα δημιουργήσει μια ουδέτερη Θράκη. Με παραιτήσεις από το κυβερνών κόμμα και της βουλευτικής σας έδρας θα κερδίσετε περισσότερα παρά να μένετε σε έδρανα για χειροκροτήματα. Αυτή η βουλή σε ένα ελληνικό κράτος που είναι εταιρεία στην ουσία, δεν εκφράζει πλέον τον έλληνα πολίτη, αλλά μόνο τους γερμανούς βιομηχάνους τους γερμανούς τραπεζίτες και κάποιους συνεργάτες τους από την εποχή του Όθωνα, της κατοχής και των σημερινών ελλήνων μεγιστάνων. Με δύο τρεις εκατοντάδες δισεκατομμύρια υποθηκεύτηκε ολόκληρη η Ελλάδα. Τόσο άξισε η Ελλάδα; Που τα πήρε ποιός; Που πήγαν αυτά τα χρήματα; Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα – εταιρεία, που είναι εταιρεία η Ελλάδα από το 2012, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, αφού εσείς ψηφίσατε τους νόμους, δεν χρειάζεται πλέον ούτε βουλή, μα δεν χρειάζεται ούτε και πρόεδρο δημοκρατίας με τα πάνινα – ελβιέλες παπούτσια, διότι δημοκρατία δεν υπάρχει, δεν χρειάζεται πρωθυπουργός, αλλά ένας διευθύνων σύμβουλος. Αυτές όλες οι θέσεις είναι έξοδα που επιβαρύνουν την εταιρεία, την εισηγμένη στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ. Το ίδιο είναι και η Γερμανία, μια εισηγμένη εταιρία στην Φρακφούρτη όμως.

Οι δεκαπέντες συγνώμες του Πρωθυπουγού δεν φέρνουν τίποτε στην καλυτέρευση της κατάστασης του έλληνα πολίτη που σκέφτεται πως να γεμίσει η κατσαρόλα του και να πληρώσει τα αμέτρητα έξοδα και χρέη που του έχετε επιβάλει στερώντας του μια δουλειά. Η «συγνώμη που σας κυβερνώ», και η παραίτηση του θα έφερνε περισσότερα αποτελέσματα. Εξάλλου φαίνεται καθαρά, ότι ο Πρωθυπουγός προσβλέπει στην προσωπική του οικονομική ευμάρεια, στην καλοπέρασή του, διακρίνεται δε για την αφέλειά του και την απειρία του στην διακυβέρνηση της χώρας, στην αντιμέτωπιση των εθνικών θεμάτων προς το συμφέρον των ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος.
Παρακάτω ακολουθούν τα σχόλια ελλήνων πολιτών στο Facebook του Πρωθυπουργού. Με μια δική μας παρέμβαση. Διαγράφησαν τα υβριστικά. Πάρτε την αλήθεια κατάματα.

22 ΣΧΟΛΙΑ
1. Ο/Ηstepapado
12|03|2021 στις 16:41
διαγράφηκεΑπάντηση

 1. Ο/ΗΑντώνης
  12|03|2021 στις 16:31
  Δεν έχουν συναίσθηση της ντροπής, ούτε τους νοιάζει η υστεροφημία αρκεί να καταφέρουν τον στόχο τους, αυτό πρέπει να καταλλάβουμε. Δεν έχουν ελληνική συνείδηση.
  Απάντηση

 2. Ο/ΗΓκαντένη φύγε τώρα
  12|03|2021 στις 16:14
  Μητσοτάκη…άρον το συρφετό σου και παραιτήσου, ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός σε διαχείριση υγειονομικής κρίσης, εθνικών θεμάτων και οικονομίας.
  Έχει καταστρέψει τα πάντα, οτι ακουμπάει γίνεται κάρβουνο, σεισμοί, φυσικές καταστροφές, αδιέξοδη πολιτική και αμετανόητες ενέργειες αυθαιρεσίας σε ολο το κοινωνικό φάσμα που αφορά δικαιώματα, ελευθερίες και υποχρεώσεις.

Ο λαός αρκετά σε ανέχτηκε… πάρε δρόμο τώρα…
Απάντηση

 1. Ο/ΗΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
  12|03|2021 στις 16:11
  διαγράφηκε
  Απάντησηδιεδδ

 2. Ο/ΗΕΛΕΑΝΝΑ
  12|03|2021 στις 15:35
  Μπα δεν το ‘ξέρα , ότι καταρρέουν και τα γαϊδούρια [συγνώμη γαϊδουράκια μου]
  Απάντηση

 3. Ο/ΗSpiro Skoyras
  12|03|2021 στις 14:30
  ρωσοι χακερς , συμφωνα με αξιοπιστη πηγη , εντοπησαν προσφατες καταθεσεις μεγαλων χρηματικων ποσων σε υπερακτιους λογαριασμους ανωτατων αξιωματικων ιταλικης και ελληνικης κυβερνησης , συντομα λεπτομερειες , μιζοτακη ….. αν εισαι μπλεγμενος τους μαμησες τους μιζοτακιδες…
  Απάντηση

 4. Ο/ΗΣΟΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ
  12|03|2021 στις 13:52
  Η ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!

Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!
Απάντηση

 1. Ο/Ηj
  12|03|2021 στις 12:14
  Ο απόφοιτος καί τρόφιμος τής Εβραικής μασωνικής λέσχης Μπίλτερμπεργκ ό γκαβός καί κακομούτσουνος Μητσοτάκης είναι βαλτός από τούς εχθρούς τής Ελλάδας γιά νά μάς εξαφανίσει
  καί νά είναι ή χώρα μας ελεύθερη γιά τούς βάρβαρους έποικους.Πρέπει νά τόν διώξουμε προτού
  ισοπεδώσει ολη τήν Ελλάδα
  .
  Γιάννης Λάκων
  Απάντηση

 2. Ο/ΗΙΣΧΝ
  12|03|2021 στις 11:11
  Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ . ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΟBOTS. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΙΗΗΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ”ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”….
  Απάντηση

 3. Ο/ΗΒάτραχος
  12|03|2021 στις 11:43
  Οι δεξιοι που πήγαν να βάλουν καμία καρδούλα στον ζαβο???Αυτό τον πόνεσε το αριστο
  Απάντηση

 4. Ο/ΗΈνα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο μου
  12|03|2021 στις 11:09
  Καταρρέει κιόλας το μαλακισμενο; Νόμιζα ότι ήταν ντουβαρι και όχι άνθρωπος.
  Απάντηση

 5. Ο/Ηανενταχτος
  12|03|2021 στις 09:17
  Τα πρόβατα σιγά – σιγά ξυπνάνε κόβουν το σανό σταματάνε να βελάζουν κλείνουν τις τηλεοράσεις και μπαίνουν στο διαδίκτυο όπου κυκλοφορεί η αλήθεια και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις.
  Και αυτές φυσικά είναι κόλαφος για τον Κούλη. Κάτι γεροντάκια του απέμειναν που δεν ξέρουν από ίντερνετ και βλέπουν ακόμη τηλεόραση.
  Απάντηση

 6. Ο/ΗPanos
  12|03|2021 στις 07:33
  Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωωωωω
  Μαυρογιαλούρος, δεν είχε ιδέα γιατί τον φασκέλωναν.
  Απάντηση

 7. Ο/ΗΠαναγιωτης
  12|03|2021 στις 09:44
  καμια σχεση με μαυρογιαλουρο γιατι αυτος στο τελος παραιτηθηκε αυτοι καμαρωνουν γιατι σου λεει τα προβατα και τα ζα ξεχνουν ευκολα
  Απάντηση

 8. Ο/ΗΓρηγόρης
  12|03|2021 στις 01:33
  Για να καταρρεύσει κάποιος πρέπει να είναι λογικός και να έχει αισθήματα πού να τα βρει αυτός τέτοια πράγματα
  Απάντηση

 9. Ο/ΗΈτσι κάνουν όλες
  12|03|2021 στις 01:00
  μου θύμιζει μια παλιά ερωτική ιταλική ταινία all classic… “Έτσι το κάνουν όλες”
  Μην στεναχωριεσαι αγόρι μου.. .. Έτσι κάνουν όλες
  Απάντηση

 10. Ο/ΗΕλπίζω
  12|03|2021 στις 00:50
  Με λίγα λόγια bungee jumping χωρίς σχοινί.
  Καλή προσγείωση μάστορα!
  Απάντηση

 11. Ο/Ηκα
  12|03|2021 στις 00:37
  δηλαδή τι νομίζει ότι ο κόσμος τον αγαπάει? επειδή τον ωραιοποιούν οι πληρωμένοι γυμνοσάλιαγκες δημοσιογράφοι τύπου πορτοσάλτε και λοιποί του ΣΚΑΙ . τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει. μιλάμε για τόσο μα τόσο βλάκας. αντε στα τσακίδια παράσιτα οικογενειοκρατείες έχετε βολέψει τα τρισέγγονα σας χωρίς καν να έχουν γεννηθεί ήδη κολλάνε ένσημα. στα τσακίδια. !!!
  Απάντηση

 12. Ο/ΗΚωνσταντινα Παπαγιαννη
  12|03|2021 στις 00:17
  στην αρχή είναι ακόμα, έχει και συνέχεια, ας του δώσει μια με το γκλομπ κανα καλόπαιδο της φρουράς του να δεις πως συνέρχεται!!!!
  Απάντηση

 13. Ο/ΗΜιτσος
  12|03|2021 στις 00:04
  Γι αυτό κατέρρευσε η τον στείλανε καινούργιες κασέτες τις Μαρεβα;
  Απάντηση

 14. Ο/ΗΝΙΚΟΣ
  12|03|2021 στις 00:03
  Εκανες καλη δουλεια Μητσοτακουλα για τα παγκοσμια σιωνιστικα αφεντικα σου φυλακησες τους ελληνες και τους εχεις ακομα υπο καθεστος φυλακης και φτωχειας κατεστραιψες οτι ψευτοδουλευε σε αυτον τον τοπο και τωρα σαν γνησιο δικτατορακη το ερειξες στα διαγγελματα…Παμπλουτε υπηρετη των σιωνιστων .Κουλη καιρος να πας στα εκατομμυρια σπιτια πουχεις εσυ και η διαβολοφαμηλια σου γιατι θα αγριεψουν τα πραγματα και αλλο………………………..και τον κοσμο δεν θα μπορεις να τον κρατησεις μονο με εναν υπολογιστη ανταμα μεσα στο σπιτι του με ψυχουλα …. να σου γραφει σχολια και εσυ να παιζεις και να βλεπεις ποσο λαοπροβλητος εισαι……….οταν κυκλοφορεις εσυ και η φαμηλια σου με ολοκληρους αρματομενους στρατους στο δρομο…..
  Απάντηση

 15. Ο/ΗETA70
  12|03|2021 στις 02:24
  ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ…..ΚΑΙ ΟΙ 301 ……
  Απάντηση
  Leave a Response

Αυτά τα ολίγα από ένα ελληνα μετανάστη που θα πρέπει να υποβάλλεται σε διπλή φορολόγιση ελέω της ελληνικής κυβέρνησης από το 2015 με την διάταξη (ΠΟΛ. 1058/18.03.2015). Ενώ μας έδιωξε από την πατρίδα μας, θέλει και τον ιδρώτα μας από την ξενιτιά, σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση της ελεύθερης μετακίνησης εργατών, κεφαλαίου και ιδεών……..

Αναστάσιος Μπουλγούρης
[email protected]

πηγη


loading…

realhosting
loading...

Απάντηση