Επικαιρότητα

Η Ελλάδα «ΠΕΘΑΙΝΕΙ»!!! Φτιάχνουν νέο κράτος με εμβολιασμένο ΜΕΙΚΤΟ πληθυσμό;;; Δείτε τα στοιχεία και φρίξτε!!!

Μαζί και «ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ» και αργότερα ίσως τσιπάκια για όλους!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων μέσων ενημέρωσης, μεγάλη μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα, που φτάνει και το μισό εκατομμύριο, εκτιμάται ότι θα δείξει η απογραφή που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες.

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται συνεχώς μετά το 2010 και η απογραφή θα το επιβεβαιώσει, σύμφωνα με ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΛ.Ι.Δ.Ε.Κ., καθώς πιθανότατα οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας στα τέλη του 2021 θα είναι κατά 450.000-500.000 λιγότεροι από αυτούς που απεγράφησαν τον Μάιο του 2011 (υπό την προϋπόθεση ότι η κάλυψη του πληθυσμού στις δυο αυτές απογραφές δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά).

Φυσικά ο πληθυσμός που χάνεται, θα αντικατασταθεί, σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας από αλλοδαπούς, οι οποίοι έρχονται παράνομα στην χώρα μας!!!

 

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων της απογραφής, η έρευνα, αξιοποιώντας τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την εννεαετή αυτή περίοδο (εκτιμήσεις για τον πληθυσμό, δεδομένα ληξιαρχείων για τις γεννήσεις και τους θανάτους), θα περιοριστεί στην περίοδο 2011-2020, στη διάρκεια της οποίας η μείωση ανέρχεται σε περίπου 400.000.

Ειδικότερα, όπως γράφει μέσο ενημέρωσης, την περίοδο 1/1/2011-1/1/2020 με βάση τις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας μας μειώθηκε κατά 3,7% (-405.000 άτομα).

ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ… ΚΕΡΔΗ

Οι τάσεις όμως σε περιφερειακό επίπεδο είναι μεικτές. Η πλειοψηφία των Νομών (39/51) είχε απώλειες και μια μειοψηφία μόνο (12/51) είχε κάποια κέρδη. Αν  εξετάσουμε, μάλιστα, την ίδια περίοδο, τα ποσοστά μεταβολής και όχι τα απόλυτα μεγέθη, θα διαπιστώσουμε ότι, μόνο τέσσερις νομοί είχαν μια σημαντική αύξηση του πληθυσμού τους (>+6%δ/taxonomy/term/2675 Χίος, Λέσβος, Σάμος), ενώ οκτώ είχαν μια πολύ ήπια (<+3%).

Στον αντίποδα, ανάμεσα στους 39 νομούς που έχουν απώλειες το 1/5 (8) είχαν σημαντικά αρνητικά ποσοστά μεταβολής (υψηλοτέρα του – 7%). Οι νομοί με σημαντικά κέρδη είναι νησιά που «φιλοξενούν» κέντρα υποδοχής ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ενώ αυτοί με σημαντικές απώλειες βρίσκονται όλοι στην ηπειρωτική ορεινή Ελλάδα (>+3%).

Με άλλα λόγια, οι Έλληνες μειώνονται και οι πληθυσμοί αυξάνονται εκεί που ριζώνουν συνεχώς λαθραίοι μετανάστες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μουσουλμάνοι!!! Ειδικά στο Αιγαίο στόχος των διεθνιστών είναι να δημιουργηθεί μία ισλαμική ζώνη κατά μήκος των συνόρων της Ελληνικής Επικρατείας.

Η Ελλάδα άλλωστε έχει παραγγείλει εμβόλια για πάνω από 16 εκατομμύρια πολίτες. Αν ο πληθυσμός μειώνεται, τότε ποιοί θα συμπληρώνουν τον νούμερο μέχρι τα 16 εκ.;;;

 

Πάντως η στήριξη των αλλοδαπών προχωρά και μάλιστα, όπως αναφέρεται με κάθε επισημότητα, θα αποκτήσουν «έξυπνες κάρτες» και στο μέλλον, γιατί όχι, τσιπάκια από κοινού με τους γηγενείς Έλληνες.!!!

Αναφέρεται συγκεκριμένα από το υπουργείο Μετανάστευσης:

 

«Εάν είστε αιτών διεθνούς προστασίας και ζείτε στα διαμερίσματα / κατοικίες της Εστίας, διαβάστε αυτό.

Οι κάρτες των αιτούντων διεθνούς προστασίας, των προσώπων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Estia αντικαθίστανται με νέες έξυπνες κάρτες.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, η Υπηρεσία Ασύλου αντικαθιστά την παλιά έκδοση σε χαρτί της Κάρτας Αιτούντων Διεθνούς Προστασίας με νέα κάρτα (έξυπνη κάρτα)».

 

Όλα αυτά γραμμένα στην γλώσσα, η οποία δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να ακούγεται όλο και πιο δυνατά στην Ελλάδα!!!

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock