Η ελληνική εταιρία που διαπρέπει παγκόσμια στον χώρο του SEO

Σε ένα κορυφαίο και διεθνούς φήμης SEO Conference έδωσε το «παρών» η RainThread, η εταιρία που «γεννήθηκε» μέσα στα χρόνια της κρίσης και παρέμεινε «πιστή» στο Κερατσίνι, διδάσκοντας τις καινοτομίες της στην διεθνή SEO κοινότητα.

Η ελληνική startup που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει παγκοσμίως στον χώρο του SEO (Search Engine Optimization), παρέστη ως κεντρικός ομιλητής στο «SEO Mastery Summit 2020», εμπλουτίζοντας για άλλη μία φορά με ελληνικά «χρώματα» τον τομέα της τεχνολογίας. Με βασικούς άξονες την αύξηση του τζίρου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οι ιδρυτές της RainThread, Ηλίας Λειβαδάρας, Κρίστοφερ Μπουρρώ και Κωνσταντίνος Καρέντζος, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή των πιο καινοτόμων tools του SEO industry παγκοσμίως. Οι συνεργασίες της ελληνικής εταιρίας τεχνολογίας έχουν ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της πατρίδας μας και εκτείνονται σε όλη την υφήλιο. Βασικός πυλώνας της πελατειακής βάσης της RainThread παραμένει η αγορά των Η.Π.Α. με ποσοστό 75% επί του συνόλου, ενώ ακολουθούν αυτές της Ευρώπης και της Ασίας, κατατάσσοντας την Ελλάδα μέσα από τις δράσεις της, ανάμεσα στους κορυφαίους leaders στο SEO.

Το «SEO Mastery Summit 2020» αποτέλεσε τη γιορτή της παγκόσμιας κοινότητας των SEO experts. Μπορεί τα in-person events να έχουν έλθει σε ένα προσωρινό τέλμα, λόγω της επέλασης του COVID-19, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το Innovation και τη «δίψα» της SEO κοινότητας, για ανταλλαγή απόψεων και μεταλαμπάδευση γνώσεων προς τα νέα επίδοξα μέλη της. Προσκεκλημένα στο online event ήταν μερικά από τα πιο ισχυρά ονόματα του SEO Industry, όπως οι Craig Campbell, Kyle Roof και Matt Diggity, καθώς και ο Ηλίας Λειβαδάρας, Head of SEO της RainThread. Ο κ. Λειβαδάρας έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε μερικά από τα μεγαλύτερα SEO Projects των Η.Π.Α., ενώ συνδράμει συνεχώς στην εξέλιξη των SEO τεχνικών που γίνονται διαθέσιμες προς όλους τους SEO Professionals σε όλη την υφήλιο.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση