Η ΕΝΤΙΜΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΌ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Πολύ τσαγανό αποδεικνύεται ότι έχει η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση η οποία βγήκε και αμφισβήτησε ανοικτά και τεκμηριωμένα την αυθαίρετη σύνδεση -που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη- των θανάτων με τον κορονοϊό μόνο και μόνο επειδή στους ανθρώπους αυτούς είχε γίνει τεστ που βγήκε θετικό!

Οι δηλώσεις της κ. Ακριβούση -που επειδή γκρεμίζουν το μεγάλο «εισαγόμενο» παραμύθι φυσικά «θάφτηκαν» από όλα τα μεγάλα κανάλια και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που ταΐζονται με τα εκατομμύρια της κυβερνητικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου- ήρθαν μάλιστα σε συνέχεια του εγγράφου που έστειλαν οι Ιατροδικαστές προς την κυβέρνηση και ειδικά προς αυτό το παλικάρι τον υπουργό Υγείας, Βασιλάκη Κικίλια, με ανάλογες επισημάνσεις αλλά χωρίς να πάρουν απάντηση. Τι απάντηση να δώσει αυτή η κυβέρνηση; Μόνο την ένοχη σιωπή της έχει να προσφέρει.

Η Αποστολία Ακριβούση όμως δεν αποδεικνύει μόνο με αυτή την περίπτωση ότι έχει τσαγανό και ότι δεν «κωλώνει». Το έχει αποδείξει και σε μια άλλη κορυφαία περίπτωση που κι αυτήν το σύστημα έκανε μέχρι σήμερα ο,τι μπορεί για να την θάψει. Ως θαρραλέα και έντιμη ιατροδικαστής και πάλι η κ. Ακριβούση ήταν αυτή που είχε φέρει στο φως τα στοιχεία με τα οποία τεκμηριωνόταν η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου με το ελικόπτερο Σινούκ το 2004. Εκείνη την περίοδο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να επισκεφθεί το Αγιο Ορος και είχε αναφερθεί ότι θα πήγαινε τον Σεπτέμβριο του 2004 με το Σινούκ του θανάτου…

Ύστερα από μακρά και ενδελεχή έρευνα ως ιατροδικαστής Λάρισας τότε η Αποστολία Ακριβούση είχε πάει στον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά ζητώντας να διερευνηθούν πιο αναλυτικά τα αίτια της πτώσης, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2004, του ελικοπτέρου τύπου Σινούκ στην Χερσόνησο του Άθω στην Χαλκιδική σε απόσταση οκτώ ναυτικών μιλίων, πριν προσγειωθεί στο Άγιον Όρος όπου βρήκε τον θάνατο ο πατριάρχης και άλλα 17 μέλη της συνοδείας του. Η ιατροδικαστής, η οποία συμμετείχε στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων, είχε καταθέσει έγγραφα στοιχεία που ενίσχυσαν το πόρισμά της ότι η πτώση του ελικοπτέρου οφειλόταν σε έκρηξη και όχι σε λάθη των πιλότων…

«Η επιστημονική μου άποψη είναι ότι η ισχυρότερη, πιθανή, ενδεχομένη εκδοχή είναι αυτή της εκρήξεως, προ της ελευθέρας πτώσεως του ελικοπτέρου. Δεν καθίσταται δυνατή μέχρι σήμερα με επιστημονικό κριτήριο η ταυτοποίηση του μέσου που προκάλεσε τα χημικά εγκαύματα» είχε τονίσει η ίδια αναφερόμενη στα σχετικά ευρήματα. Η Α. Ακριβούση, με κατά καιρούς δηλώσεις της επικαλούμενη τα επιστημονικά στοιχεία και τις πραγματογνωμοσύνες, επαναλάμβανε τη βεβαιότητά της ότι «υπήρξε έκρηξη», έχει καταγγείλει ότι «δεν δόθηκε η δέουσα σημασία», ότι «δεν υπήρξε απονομή δικαίου αλλά αντιθέτως αποσιώπηση» και ότι ενώ η ίδια ζήτησε να ενημερώσει αρμοδίως «σε υψηλό επίπεδο» δεν εκδηλώθηκε καμιά ανταπόκριση. Τα ίδια συνεχίζει να καταγγέλλει μεχρι σήμερα. Αποδίδει δε τη δολοφονία του πατριάρχη στην προσωπικότητα και «το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει ο μακαριστός για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό!».

thumbnail x1080

Ϡհﵱ㼲 Ũ�޲ 쵭Რŵܣ㥫ﲠpﳴ﫜꧲, �嵴ݱᠱ0 ɯ��19, �媤竾 쭞짲 �218 ̡��鴾����ʵ❱�粬 笼 䝧�ɮ ͡��꯫ܯ��߳� ꡩ ᪯믽蹲 � �̡�埯�ꡩ ꡴ݨ峥 ᭯. (EUROKINISSI/ ÑVʼnϠԕЏՠՐϕуʼnϠň͉ʇӠLՍS)

Στη θητεία της η κ. Ακριβούση έχει τολμήσει να καταπιαστεί και με άλλες υποθέσεις που «καίνε». Και δεν μιλάμε μόνο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Μιλάμε για υποθέσεις δημοσίου και εθνικού συμφέροντος τις οποίες επίσης το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα που διαχρονικά μας κυβερνά παρά τα κατά καιρούς μεγάλα λόγια τις έχει καταχωνιάσει και κατά τρόπο ύποπτο και προδοτικό παραμερίσει. Μια από αυτές είναι και η Σφαγή του Διστόμου από τα ναζιστικά στρατεύματα το 1944. Μια υπόθεση που αποτελεί βασικό άξονα για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων προς τη χώρα μας αλλά κυρίως έχει εθνικό χαρακτήρα.

Με τη βοήθεια και του δικηγορικού συλλόγου Λιβαδειάς, ως προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας, η Αποστολία Ακριβούση, ξεκίνησε το 2015 την έρευνα και τη συλλογή στοιχείων, ώστε να αποδείξει ότι η σφαγή των θυμάτων του Διστόμου, δεν ήταν απλά έγκλημα πολέμου, αλλά ανθρωποκτονίες. Ήταν η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε ιατροδικαστική προσέγγιση της σφαγής του Διστόμου. Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη στοιχειοθέτηση ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας της σφαγής των 218 Ελλήνων του Διστόμου, παρουσιάστηκαν μάλιστα σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο της Παγκόσμιας Ακαδημίας του Νόμου και των Ψυχικών Νόσων τον Ιουλιο του 2017 στην Νομική Σχολή, Charles University στην Πράγα.  Φυσικά και αυτό το ντοκουμέντο οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα το έθαψαν…

 

Παίρνοντας τώρα θέση και για τον κορονοϊό, η κ. Ακριβούση αναφέρεται στα στοιχεία που εντοπίζει μετά από νεκροψίες που κάνει σε ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή, έχοντας νοσήσει -ως επίσημη αιτία θανάτου- από κορονοϊό και αποκαλύπτει πως  βρίσκει στοιχεία που έχει δει και στο παρελθόν, χωρίς ο οι θανόντες να έχουν SARS-CoV-2. Κι αφού υπογραμμίζει ότι μέχρι τώρα δεν έχει δημοσιευτεί ούτε από τον ΠΟΥ το γονιδίωμα του ιού και παρά τα ερωτήματα στους αρμόδιους δεν έχουν δοθεί απαντήσεις, ρίχνει την βόμβα  “Για να πεις ότι κάποιος έχει πεθάνει από κορονοϊό, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και στοιχεία. Χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τήρησης των τεσσάρων κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου. Διαφορετικά δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί μηχανισμός θανάτου covid-19. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι θετικό ένα τεστ PCR  στον κορονοϊό, πεθαίνει κιόλας από αυτό..»

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση