888 Η επένδυση που ετοιμάζει ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Η επένδυση που ετοιμάζει ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Η επένδυση που ετοιμάζει ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Διπλό άνοιγμα σε Ελλάδα και εξωτερικό και νέες επενδύσεις που φτάνουν τα 40 εκατ. ευρώ το 2019, σχεδιάζει η εταιρεία Metro AEBE (My Market).

Συγκεκριμένα για το 2019, έχει προγραμματιστεί να ανοίξουν 8 νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και εκτενές πλάνο ανακαινίσεων για καταστήματα του αρχικού δικτύου My market και των Κέντρων Διανομής της εταιρείας.

Προς το τέλος του 2019, αναμένεται να εγκαινιαστεί και το πρώτο κατάστημα χονδρικής της METRO AEBE στη Λεμεσό της Κύπρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2018 ήταν μία σημαντική χρονιά για τη METRO AEBE καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριετές πλάνο ενοποίησης με τη Βερόπουλος, καθώς και το πλάνο ανακαινίσεων στο σύνολο των καταστημάτων της νεοαποκτηθείσας αλυσίδας σε κάθε γωνιά της χώρας.

Συγκεκριμένα από το 2016 έως και το τέλος του 2018 η METRO AEBE εγκαινίασε 18 νέα καταστήματα, (15 My market και 3 METRO Cash & Carry), ανακαίνισε περισσότερα από 120 σημεία πώλησης και ολοκλήρωσε τον εκσυγχρονισμό του στόλου των ιδιόκτητων φορτηγών της.

Το 2018 οι ενοποιημένες πωλήσεις της METRO άγγιξαν το 1,2 δισ. ευρώ με αύξηση περίπου 1,5% συγκριτικά με το 2017.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΘΑ σας ΦΥΓΕΙ το ΣΑΓΟΝΙ! Μια περιουσία κοστίζει στο ελληνικό κράτος η ενοικίαση πολυτελέστατης κατοικίας για την πρέσβειρα της Ελλάδας στη Σιγκαπούρη (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Απολαμβάνει εδώ …