Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ – Η ΙΑΤΡΙΚΗ “ΑΠΑΤΗ” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ” 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

«Μπορείς να κοροϊδέψεις όλους τους ανθρώπους για κάποιο διάστημα, κάποιους ανθρώπους για πάντα, αλλά όχι του πάντες για πάντα», συνήθιζε να λέει ο αείμνηστος Πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολ.

Κάποιοι φαίνεται πως έχουν υποτιμήσει την ανθρώπινη νοημοσύνη. Μας υποτιμούν όλους συστηματικά θεωρώντας μας «πρόβατα» και «ζαλισμένο κοπάδι», που πανικοβάλλεται, αφηνιάζεται και χειραγωγείται με το παραμικρό.

Μπορεί όντως οι περισσότεροι να είναι «πρόβατα», αλλά κάποιοι από εμάς επιμένουν να είναι «μαύρα πρόβατα», να μην ακολουθούν το κοπάδι και να έχουν ανεξάρτητη γνώμη και κρίση. Χάρη σ΄ αυτά τα «μαύρα πρόβατα» που αντιστέκονται κάποια σκοτεινά σχέδια στο τέλος δεν περνάνε. Το πρόβλημα στην όλη ιστορία είναι πως ο λαός έχει μάθει να εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις και τα έθνη-κράτη, θεωρώντας πως εργάζονται για το καλό του. Όπως απέδειξε όμως και η ιστορία της πανδημίας του Η1Ν1 κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι ομοιότητες της με τον Κορονοιό ειναι τρομακτικές. Και τότε τα ίδια λέγανε για το καλό μας πάντα!

Με τη μόνη διαφορά πως τώρα έχουν ανέβει επίπεδο, εχουν εξελίξει τις μεθόδους αποχαύνωσης προχωρώντας με φασιστικό τρόπο στην επίτευξη του σχεδίου τους. ( Δειτε το βίντεο για να καταλάβετε………..

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση