Η καμπάνια υποστήριξης του «Αρκτούρου» συγκίνησε άτομα απ’ όλον τον κόσμο

Περισσότερα από 550 άτομα απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και τη διασπορά καθώς και ξένους πολίτες από χώρες όπως -μεταξύ άλλων- την Αμερική, την Αγγλία και τη Γερμανία- κινητοποίησε μέχρι στιγμής η καμπάνια υποστήριξης που εγκαινίασε στις 5 Δεκεμβρίου η αστική μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», που λόγω του νέου κορωνοϊού μετρά απώλειες 80% επί του ετήσιου τζίρου της, συνεπεία και της σημαντικής μείωσης των επισκεπτών στα δύο καταφύγιά της κατά 25.000 άτομα φέτος.

Αυτά επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Αρκτούρος», Πάνος Στεφάνου προσθέτοντας «ήδη 570 Έλληνες και ξένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για στήριξη. Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού την καθιστά αναγκαία, αφού ενώ το 2019 η επισκεψιμότητα στα δύο καταφύγια του Αρκτούρου Νυμφαίο και Αγραπιδιές Φλώρινας έφθασαν τις 43.000, φέτος αυτές δεν υπερβαίνουν τις 18.000».

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε «η απώλεια υπολογίζεται σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια η τάση καταγραφόταν έντονα ανοδική και έτσι η φετινή επισκεψιμότητα δεν αποκλείεται να ξεπερνούσε και τις 50.000».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση